ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#26  OdgovorNapisal/-a kosjure » 16 avg 2012, 13:12

pozdrav, ima mogoče kdo rešitev glede tf300t in sicer unlock bootloader aplikacijo iz asus strani, ker mi ne uspe unlockati. napise an" An unknown error occurs, which may be a network connection issue. ." Pisal sem tudi na asus stran, kjer sem registriral napravo in vpisal serijsko ter nisem dobil nobenega odgovora ze 14 dni.
kosjure
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 19 avg 2011, 19:40
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#27  OdgovorNapisal/-a boriss30 » 20 avg 2012, 19:43

Kje je zdej jb update? Amerićani ga že imajo...
boriss30
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 36
Pridružen: 28 apr 2012, 21:02
Prejete zahvale: 1


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#28  OdgovorNapisal/-a kmetek » 21 avg 2012, 09:59

Z veseljem vas obveščamo, da bo predvidoma z 22.8.2012 ASUS omogočil nadgradnjo svojih tablic serije TF300 na najnovejšo verzijo operacijskega sistema Android, verzijo 4.1 z imenom "Jelly Bean".

Nadgradnja prinaša obilo izboljšav v samem vmesniku, odpravo napak predhodne verzije in nasploh bolj tekoče delovanje. Najhitrejši Android doslej, pravijo pri ASUSu.

Nadgradnjo boste namestili preko "system update" funkcije v nastavitvah vašega tabličnega računalnika.
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#29  OdgovorNapisal/-a boriss30 » 21 avg 2012, 20:37

Uf lepa. Tnx
boriss30
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 36
Pridružen: 28 apr 2012, 21:02
Prejete zahvale: 1


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#30  OdgovorNapisal/-a kmetek » 23 avg 2012, 09:37

http://blog.gsmarena.com/european-asus- ... this-week/

You’ll get it as an OTA update and it will bring lots of improvements. Unfortunately it will also remove the Wi-Fi Direct and the Adobe Flash support.
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#31  OdgovorNapisal/-a pomoje » 27 avg 2012, 11:09

JB je že od sobote na mojem TF300.
Project butter je res opravičil svoje ime. Opravila so bolj gladka, aplikacije se opazno hitreje odpirajo. Prav tako samodejnega zapiranja do sedaj še nisem opazil (torej sesutja app še ni bilo)...
pomoje
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 11
Pridružen: 07 okt 2011, 22:27
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#32  OdgovorNapisal/-a Ledstorm » 27 okt 2012, 11:31

Imam 300t brez tipkovnce.

Kolikor sm prebral, poteka potem nadgrajevanje androida preko update funkcije firmware?

Kaj pa če se zalomi?

Kako pa brez? Meni bluetooth s pc ne poveže, čeprav sem ju seznanil. ;D
Ledstorm
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 26 okt 2012, 18:59
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#33  OdgovorNapisal/-a Verdi » 28 okt 2012, 12:41

Zdravo.

Malce bi vskočil v temo.
Ko svojga ASUSA tf300t povežem z USB na računalnik mi ponudi samo opcijo prenosa datotek in nekaj v zvezi s fotkami. Kako pa se lahko uporabi funkcija polnjenja?

Sicer pa za info vsem, ki ste v dilemi kaj kupiti - jaz sem z njim ZELO zadovoljen. Deluje tako rekoč brezhibno, Android 4.1 se dobro odnese, edino včasih se mi firefox "crasha", sicer nevem zakaj ampak, pa moti me to, ker recimo, ko grem n FB ne morem gledat videov, ki jih kdo objavi saj piše da rabim flash player, ko pa sem ga naložil je slika bila, zvok pa ne. Ve kdo kako rešiti težavo?

Hvala in lep dan
Verdi
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 28 okt 2012, 12:35
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#34  OdgovorNapisal/-a kmetek » 29 okt 2012, 12:59

ne more, samo izklopljen ali v hibernaciji se lahko fila preko USBja.....google?
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#35  OdgovorNapisal/-a Androidec » 17 nov 2012, 22:12

Se je TF300 komu v Sloveniji že poupdatal na 4.2 ?
Androidec
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 08 sep 2012, 07:20
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#36  OdgovorNapisal/-a mt » 18 nov 2012, 13:19

Meni se še ni...
Kaj se kej ve če prihaja v kratkem update?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Uporabniški avatar
mt
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 23 apr 2012, 16:49
Prejete zahvale: 0

Naprava: SGS II / ASUS TF300TG

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#37  OdgovorNapisal/-a DeY » 06 dec 2012, 15:09

Živjo,

v zgornji vrstici tipkovnice mi ne delajo tipke Q, W, E, R, Z in P. Je potrebno kaj posebaj nastavljati al je popolnoma nova tipkovnica zrela za reklamacijo? >:(
Uporabniški avatar
DeY
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 418
Pridružen: 09 mar 2011, 23:37
Kraj: Tržič
Prejete zahvale: 99

Naprava: Nexus 6P

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#38  OdgovorNapisal/-a 4l3x » 06 dec 2012, 22:18

Reklamacija, vsekakor. Ni posebnega gumba za vklop prve vrste tipk :)

Sicer pa priporočam Sistem Ena, če si kje blizu Ljubljane. So uradni servis za Asus v Sloveniji. Enkrat sem bila tam, ko se je moj TF201 sesul po uradnem OTA. So poslali na Češko (zastonj) in sem ga dobila po enem tednu nazaj s hitro pošto. Drugič sem tja odnesla popolnoma nov napajalnik za Asus Zenbook, ki ni kazal znakov življenja, in sem lahko prišla po nekaj dneh iskat zamenjavo, ki je prav tako prispela s Češke.
4l3x
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 120
Pridružen: 31 maj 2011, 11:07
Prejete zahvale: 18


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#39  OdgovorNapisal/-a blanka » 07 dec 2012, 12:54

Pozdravljeni,

imam asus eee pad transformer tf 300 (tri tedne). Uporabljam ga predvsem za službo. Imam težavo, ko odprem dokument s programom Polaris office in nekja napišem, ali če ustvarim novi dokument in ga nato prenesem z usb kablom na prenosnik, ga tam ne morem odpreti, če pa naredim obratno (ne glede na to ali je doc ali docx) pa na tablici lahko odpiram dokumente.

Sem poskusila dati na mycloud, pa tudi ni šlo. :(.

še eno vpražanje, občasno mi ob strani tablice v pasu cca 1 cm utripa zaslon, naj ga nesem na servis takoj ali naj še malo počakam?

Imate kakšen nasvet?
Hvala
blanka
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 07 dec 2012, 12:45
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#40  OdgovorNapisal/-a bvader » 12 dec 2012, 20:30

Utripanje zaslona seveda ni normalno, nesi zadevo na servis in naj uredijo :)
Uporabniški avatar
bvader
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1030
Pridružen: 25 apr 2010, 08:58
Prejete zahvale: 134

Naprava: HTC One, Samsung Note 10.1

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#41  OdgovorNapisal/-a Verdi » 05 jan 2013, 11:21

Hello.

Najprej vsem uspešno, zdravo in srečno 2013! O0

Mene zanima naslednja stvar: Tabličnega ASUS TRANSFORMER PAD TF300T uporabljam doma predvsem za brskanje po spletu in "go chat", ki je povezan s FACEBOOKom, na faxu pa za delanje kakšnih beležnic, sicer pa tako ali tko vseeno, ker te težave nebi smelo bit.

Opažam da, ni važno kako močan je internet, mi strani tko rekoč vedno odpira zelo počasi(predvsem FB mi šteka in odpira počasi, zamika stran...). Zgodi se tudi da bi napiše da se mora firefox zapreti zaradi težave itd. Sem že izbrisal in ponovno naložil programe, a se težave ponavljajo. Tablica ni prezasičena s stvarmi, saj imam prav zaradi 3 filmov zasedeno ravno polovico spomina.
Ni mi jasno zakaj mora to tko štekat. Že kakšen kolega, ki je sedel z mano ko sem bil recimo na FB je rekel:" Jao stari kak je to počasno"...
In nisem vedel kaj naj druga rečem kot le to: Ja mal je bolan... :-\

Ve kdo kaj nardit? Da bi pohitril to zadevo, ki niti ni bila tako poceni, deluje pa kot shit za 150eur?! :-X

Hvala :)
Verdi
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 28 okt 2012, 12:35
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#42  OdgovorNapisal/-a Fusion » 06 jan 2013, 02:21

imam tf700, kjer je fb v brskalniku tudi pogreb. Sem mal testiral tablico in ugotovil, da so pač asusovi strokovnjaki ne sposobni. Mal še čakam, če bo kak updejt na 4.1.2 ali celo 4.2 in če bodo opazne razlike. Če ne bo kmalu, pol grem na nek drug rom.
Lahko celo tablco spraviš na factory reset, al pa še prej probaš recimo app memory usage, pa spucaš vse odprte programe vsake tolk časa.

za surfat pa uporabljam boatbrowser pa dolphina še mal testiram. Hitrost odpiranja ostalih spletnih strani je pri meni čist solidno. Tudi ostalo delo. Se pa zgodi, da za kdaj mal štekne, ampak se hitro pobere.

teb bi res priporočal kak updejt oz menjavo roma.
Škoda, da so pr asusu tko leseni in na tak močen HW ne znajo nardit en pameten SW, ki bi mogel letet.

aja pa jst sem si v app managerju ene 10+ app izključil ali zbrisal, večinoma je blo vse od asusa, kar nisem nikol uporablju niti ne pogrešam.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD
HTC Desire
Fusion
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1014
Pridružen: 21 apr 2010, 21:49
Prejete zahvale: 82


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#43  OdgovorNapisal/-a wilson » 06 jan 2013, 12:03

Verdi napisal/-a:Hello.

Najprej vsem uspešno, zdravo in srečno 2013! O0

Mene zanima naslednja stvar: Tabličnega ASUS TRANSFORMER PAD TF300T uporabljam doma predvsem za brskanje po spletu in "go chat", ki je povezan s FACEBOOKom, na faxu pa za delanje kakšnih beležnic, sicer pa tako ali tko vseeno, ker te težave nebi smelo bit.

Opažam da, ni važno kako močan je internet, mi strani tko rekoč vedno odpira zelo počasi(predvsem FB mi šteka in odpira počasi, zamika stran...). Zgodi se tudi da bi napiše da se mora firefox zapreti zaradi težave itd. Sem že izbrisal in ponovno naložil programe, a se težave ponavljajo. Tablica ni prezasičena s stvarmi, saj imam prav zaradi 3 filmov zasedeno ravno polovico spomina.
Ni mi jasno zakaj mora to tko štekat. Že kakšen kolega, ki je sedel z mano ko sem bil recimo na FB je rekel:" Jao stari kak je to počasno"...
In nisem vedel kaj naj druga rečem kot le to: Ja mal je bolan... :-\

Ve kdo kaj nardit? Da bi pohitril to zadevo, ki niti ni bila tako poceni, deluje pa kot shit za 150eur?! :-X

Hvala :)

Jaz sem imel enak problem, tablica je delovala kot poceni kitajska tablica, internet se je sesuval nonstop, delalo je zelo počasi, celo večnost, čeravno sem bil poleg ruterja,5drugo pa kaj dosti nisem imel gor. Pol sem se pa spravil delat update z uradne spletne strani in takoj se opazi razlika v internetu, tudi med prehodom ozadja, menija... poglej na uradni strani, če je je kakšen novejši update, če ne pa kar naloži kak novejši rom..

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk HD
Phone: Huawei Nexus 6p / 7.0 / Nova launcher Prime

Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 / 4.3.0 CyanogenMod 10.2 / Nova Launcer Prime

Tablet: GoClever A971 / 4.1.1 CyanogenMod 10 / Apex Launcher Pro
Uporabniški avatar
wilson
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1903
Pridružen: 28 maj 2012, 13:25
Prejete zahvale: 182

Naprava: N6P, GT-P5110

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#44  OdgovorNapisal/-a Androidec » 06 jan 2013, 21:54

verjetno bo tale nasvet mimo.. a vseeno.. saj nimaš na balanced ali baterry-survive mode, kajne vklopljen ? daj na "fire-fast" :)
Androidec
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 08 sep 2012, 07:20
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#45  OdgovorNapisal/-a Verdi » 07 jan 2013, 12:27

Hvala vsem trem!
- Najprej me zanima kako se menja rom? To misliš fizično ? :D (za računalnik bi še rekel, ampak za tabličnega^^?)
Kar se tiče updatov - šel sem na uradno ASUS stran in update - WW SKU Android 4.1 firmware: V10.4.2.18 - je na strani najnovejši, kakršnega mam tut sam naloženega že na tabličnem saj sem si vklopil auto update in vem da mi je ene 2x, 3x vprašalo če želim update pa sem potrdil in je potem 5-10 min nekaj "mlelo" :D.
Am Androidec; Na tistem ogenjčku (Performance mode) res nimam nikol, auto balanced mi ni všeč ker pol kar sam nekj osvetljuje in tko naprej, tko da večinoma mam na power saving oziroma si sam prilagajm svetlost, saj mi je sama svetlost ekrana zelo močno in imam vedno pod polovico osvetljenost, ker mi je tko najbolše za oči, pa še batarijo šparam. Kaj si imel v mislih FIRE FAST - to ikonco ogenjčka pod menijem na desno spodaj, ali kaj druga?

P.S. aja pa k potegnem ta update dol, ga na tabličnem 2x unzipam, potem dobim pa eno mapo z nekimi licencami pa neko datoteko "blob" in ko kliknem na njo piše filed opening. WTF? :)
Lp, Matej
Verdi
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 28 okt 2012, 12:35
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#46  OdgovorNapisal/-a Fusion » 08 jan 2013, 00:38

lol, ni čudno, da ti šteka, če pa imaš na najšvohnejš naštiman. na ogenjček dej (performance mode). Ko bi imel na avtu blokado do 50, pa jamral, zakaj ne gre 100, štekaš ;) ?
Če tko šparaš z baterijo, kaj jo imaš pol za en teden?
Jst sam čez noč ugasnem wifi, pa prestavim na power saver mode. Zato pa je baterija, da se troši in polni;)

Pa kot sem rekel, en kup asus aplikacij lahko disebjlaš, pa se bo še tut lepo poznalo.


Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD
HTC Desire
Fusion
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1014
Pridružen: 21 apr 2010, 21:49
Prejete zahvale: 82


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#47  OdgovorNapisal/-a Verdi » 08 jan 2013, 10:09

Sem dal na ogenjćek pa ni razlike. sej tablica ne šteka neki zlo, bol je blem v internetu.
Rabim verjetno updatat ROM ? :-D
Verdi
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 28 okt 2012, 12:35
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#48  OdgovorNapisal/-a darkside » 11 jan 2013, 22:26

probaj posodobit ja pa boš videl kaj bo potem.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
Uporabniški avatar
darkside
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 12101
Pridružen: 31 okt 2011, 10:09
Prejete zahvale: 1626

Naprava: Samsung Galaxy Note8

Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#49  OdgovorNapisal/-a Verdi » 13 jan 2013, 10:38

Na kakšen način pa se posodobi rom? ker kaj takega še pa res nism delal :)
Hvala
Verdi
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 28 okt 2012, 12:35
Prejete zahvale: 0


Re: ASUS Eee Pad Transformer TF300T

Št. objave:#50  OdgovorNapisal/-a sasom » 27 feb 2013, 10:19

Ali mogoče kdo ve, koliko stane menjava ekrana pri tem tabličnem računalniku (imam počen zaslon)?
sasom
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 21 feb 2011, 21:02
Prejete zahvale: 1


PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Tablični računalniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: Yahoo [Bot] in 2 gostov