Mpman MP824

Re: Mpman MP824

Št. objave:#26  OdgovorNapisal/-a _*CaCkO*_ » 05 dec 2011, 17:03

je kdo uspešno rootal tole zadevo ali pa vsaj namestil delujoč market? mam zdj od sodelovca to zadevo doma kr hoče met market gor...pa mi ni in ni uspelo.....
_*CaCkO*_
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 27
Pridružen: 26 avg 2010, 17:08
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#27  OdgovorNapisal/-a cult » 05 dec 2011, 18:25

meni tudi ni uspelo dobit nič gor od googla
Slika
Slika
Uporabniški avatar
cult
VIP
VIP
 
Prispevkov: 2741
Pridružen: 26 mar 2010, 09:31
Kraj: Domžale
Prejete zahvale: 364

Naprava: Samsung S7

Re: Mpman MP824

Št. objave:#28  OdgovorNapisal/-a matt19d » 16 dec 2011, 13:46

Pozdravljeni
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
oz ce kdo ma fw za ta model.
hvala
matt19d
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 16 dec 2011, 13:41
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#29  OdgovorNapisal/-a matt19d » 16 dec 2011, 13:49

_*CaCkO*_ napisal/-a:je kdo uspešno rootal tole zadevo ali pa vsaj namestil delujoč market? mam zdj od sodelovca to zadevo doma kr hoče met market gor...pa mi ni in ni uspelo.....


jaz sem dal g market in je zadevica delala za root pa super one click pa je tudi bilo ok sam nisem se cisto ziher:)
markwt pa brez problemov
matt19d
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 16 dec 2011, 13:41
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#30  OdgovorNapisal/-a jriznar » 17 dec 2011, 19:18

matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
oz ce kdo ma fw za ta model.
hvala


probaj s tem fw moglo bi delat
postopek upgrade fw menda poznaš

mid824
jriznar
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 04 avg 2011, 20:46
Prejete zahvale: 8


Re: Mpman MP824

Št. objave:#31  OdgovorNapisal/-a mitjab » 19 dec 2011, 13:53

matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
oz ce kdo ma fw za ta model.
hvala


Jaz se ne bi lih igral z COBY-evimi FW. Preberi si to: http://www.androidtablets.net/forum/cob ... 027-a.html
mitjab
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 30 apr 2011, 16:49
Prejete zahvale: 1

Naprava: Samsung Galaxy Ace

Re: Mpman MP824

Št. objave:#32  OdgovorNapisal/-a jriznar » 19 dec 2011, 21:47

mitjab napisal/-a:
matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
oz ce kdo ma fw za ta model.
hvala


Jaz se ne bi lih igral z COBY-evimi FW. Preberi si to: http://www.androidtablets.net/forum/cob ... 027-a.html


ne govori na pamet sem imel to zadevo in flashal z tem fw pa je stvar delovala
samo mora biti pravilni postopek
jriznar
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 49
Pridružen: 04 avg 2011, 20:46
Prejete zahvale: 8


Re: Mpman MP824

Št. objave:#33  OdgovorNapisal/-a mitjab » 20 dec 2011, 10:50

matt19d napisal/-a:ne govori na pamet sem imel to zadevo in flashal z tem fw pa je stvar delovala
samo mora biti pravilni postopek

Bilo je le opozorilo ;)
mitjab
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 30 apr 2011, 16:49
Prejete zahvale: 1

Naprava: Samsung Galaxy Ace

Re: Mpman MP824

Št. objave:#34  OdgovorNapisal/-a fish » 21 dec 2011, 09:34

Zdravo!
A lahko tocno poves kako si namestil market? Lepo prosim

hvala, lp
fish
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 29 okt 2011, 23:19
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#35  OdgovorNapisal/-a fish » 21 dec 2011, 10:14

Zdravo še enkrat!
Povejte mi še prosim ali pri vas tudi na aplikaciji GetJar negre inštalirati vseh aplikacij, ki jih želite, npr. facebook?

hvala še enkrat
lp
fish
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 29 okt 2011, 23:19
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#36  OdgovorNapisal/-a sigor » 27 dec 2011, 09:58

Sem bolj nov na področju tablic in androida in me zanima kako nainštalirat market na to tablico, predvsem pa od kod in katero verzijo.
sigor
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 27 dec 2011, 08:48
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#37  OdgovorNapisal/-a KrLo » 27 dec 2011, 12:49

zadnja verzija marketa :)
viewtopic.php?f=3&t=4532
Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: Mpman MP824

Št. objave:#38  OdgovorNapisal/-a cult » 27 dec 2011, 14:06

meni na mpmana 824 ni ratal inštalirat marketa... je kermu uspelo?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
cult
VIP
VIP
 
Prispevkov: 2741
Pridružen: 26 mar 2010, 09:31
Kraj: Domžale
Prejete zahvale: 364

Naprava: Samsung S7

Re: Mpman MP824

Št. objave:#39  OdgovorNapisal/-a rawdealer » 27 dec 2011, 16:58

Jaz sem instaliral market na mpman 434 :D

Sent from my S-OFF'd ultra Sensational phone
rawdealer
 

Re: Mpman MP824

Št. objave:#40  OdgovorNapisal/-a sigor » 27 dec 2011, 20:37

Market sem zdaj že instaliral, samo kaj ko ne dela. Ko ga zaženem, zahteva namestitev računa in vpraša, če ga želim namestit, kliknem DA in program se zapre.
Ima kdo rešitev?
Je pa že nameščen račun za epošto, googlov račun,ampak kot kaže, ga ne zazna.
Nisem neki strokovnjak, samo kot vidim, ima ta tablica neko blokado za ta android market. Očitno finta proizvajalca in nič druga.
sigor
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 27 dec 2011, 08:48
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#41  OdgovorNapisal/-a KrLo » 27 dec 2011, 22:54

preostane ti mogoce menjava roma ( verjetno obstaja ) s katerim nebi bilo tezav glede marketa :)
Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: Mpman MP824

Št. objave:#42  OdgovorNapisal/-a sigor » 28 dec 2011, 00:22

Za take stvari je še malo hitro, komaj dva dni uporabljam tablico. Sem pa ugotovil, da lahko z GetJar tudi določene stvari namestim, ampak me malo jezi ta GetJar. Se učim počasi.
sigor
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 27 dec 2011, 08:48
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#43  OdgovorNapisal/-a vkremencek » 31 dec 2011, 01:15

Na tej klin.... tablici je vse zablokirano. Če že uspe namestiti Android Market pa ne moreš kreirati na njem računa, in pol ne gre nič naprej. Poskušal sem že vse živo pa ni uspeha. Pravzaprav želim instalirati FleshPlayer. Če je komu to ratalo naj prosim zapiše navodila za "telebane" :'(
vkremencek
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 29 dec 2011, 22:56
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#44  OdgovorNapisal/-a KrLo » 31 dec 2011, 01:43

lahko probaš ročno namestit flash player
http://www.mediafire.com/?km0x6dpudd686be
prenesi na tablico najdi z kakim explorerjem inštaliraj pa more delat :P
Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: Mpman MP824

Št. objave:#45  OdgovorNapisal/-a bomber111 » 02 jan 2012, 06:52

a lahko kdo prosim napiše postopek rootanja, da ne bom kaj sfušal. Sem prebral navodilo v Angleščini pa se mi zdi kar malo zakomplicirano. Pa namestitev marketa tudi ne gre. napiše da naprava kao nima android sistema. Gre pa za MP824 8GB iz petrola z nameščenim 2.3 android.
bomber111
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 55
Pridružen: 19 nov 2011, 22:28
Prejete zahvale: 1


Re: Mpman MP824

Št. objave:#46  OdgovorNapisal/-a vkremencek » 02 jan 2012, 23:40

KrLo
Kopirano, na USB vidim instalacijsko datoteko FP v formatu .exe (Adobe® Flash® Player Installer/Uninstaller 10.2 r153). Kako pa sedaj instaliraš ročno naprej?
Help!!!
vkremencek
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 29 dec 2011, 22:56
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#47  OdgovorNapisal/-a primoz2500 » 02 jan 2012, 23:42

.exe?
Ni to samo za windowse?
Uporabniški avatar
primoz2500
VIP
VIP
 
Prispevkov: 7225
Pridružen: 08 apr 2011, 13:52
Kraj: Slovenska Bistrica / Maribor
Prejete zahvale: 976

Naprava: OnePlus One 64GB

Re: Mpman MP824

Št. objave:#48  OdgovorNapisal/-a KrLo » 03 jan 2012, 00:28

Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: Mpman MP824

Št. objave:#49  OdgovorNapisal/-a shorto » 14 apr 2012, 15:58

No jaz moram pa rečti da sem dobil šenkano tole tablico vendar je seveda zabrickana, ker je nekdo gor dajal od Corbya FW (tako da ja NE GA GOR DAJAT) seveda je toliko zabrikal da se niti prižge ne več, oz. lučke posvetijo in če držim power gumb sveti cca. 5sec nato vse skupaj crkne ekran se ne prižge.

Je kdo že mel izkušnje z tem ali je zadeva preposto za stran? Najverjetneje servis krepko računa za tole najverjetneje več kolikor je vredna tablica še :)
shorto
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 14 apr 2012, 15:55
Prejete zahvale: 0


Re: Mpman MP824

Št. objave:#50  OdgovorNapisal/-a blackie » 07 avg 2012, 13:40

Glede namestitve marketa je dost enostavno , rootate z one clickom in stvar bi morala delovati, sicer sem si pa dol snel applanet oz black market in pandaapp in stvari delujejo out of the box , me pa zanima, ce je komu uspelo spraviti android 4 na te tablice?
blackie
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 13 sep 2010, 13:11
Prejete zahvale: 0


PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Tablični računalniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost