Asus EEE Pad Transformer
Re: Asus EEE Pad Transformer
danes imel v roku TF300, zanimiva zadevia...ima slovensko tipkovnico in slovenski android....
-
kmetek - AncientDroid
- Kraj: Kranj
- Prejete zahvale: 52
- Naprava: LG NEXUS 5
-
emek - AdultDroid
- Prejete zahvale: 0
- Naprava: Samsung Galaxy S2
emek - glede 300ke oziroma Prime-a... Odvisno, zakaj ga potrebuješ...
300ka je plastična, kar pomeni da najbrž nima toliko problemov z WIFIjem in GPSom kot Prime. Po drugi strani pa je malenkost debelejša in težja od Prime-a, pa tudi malce švohnejšo baterijo ima (10h Vs 12h). Zdej, najbrž ne boš ponoči okoli hodil z tablico fotke delat, ampak vseeno - Prime ima LED flash, 300ka pa nič.
Jaz sem menjal iPada za Prime-a, pa sem mnogo bolj navdušen nad slednjim, kot nad iPadom. Res je iPad tekel nekoliko bolj gladko, ampak iOS mi je pa tako odvraten, da nisem več zdržal
... Ok, če ostanem pri vprašanju - glede na ceno, bi se sam odločil raje za rabljenega Prime-a, ampak ne daš več zanj kot 470€, pa še to, če je skoraj nov oziroma res brez praske.
Wifi dela ok, nisem nič opazil problemo, gps pa je res neuporaben, tako da sem že naročil tisti GPS dodatek, ki ga ASUS šenkuje v opravičilo
300ka je plastična, kar pomeni da najbrž nima toliko problemov z WIFIjem in GPSom kot Prime. Po drugi strani pa je malenkost debelejša in težja od Prime-a, pa tudi malce švohnejšo baterijo ima (10h Vs 12h). Zdej, najbrž ne boš ponoči okoli hodil z tablico fotke delat, ampak vseeno - Prime ima LED flash, 300ka pa nič.
Jaz sem menjal iPada za Prime-a, pa sem mnogo bolj navdušen nad slednjim, kot nad iPadom. Res je iPad tekel nekoliko bolj gladko, ampak iOS mi je pa tako odvraten, da nisem več zdržal

Wifi dela ok, nisem nič opazil problemo, gps pa je res neuporaben, tako da sem že naročil tisti GPS dodatek, ki ga ASUS šenkuje v opravičilo

-
Nietzschean - AncientDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 209
- Naprava: SGN8 & SGN 8.0
V comshopu ga nabav, mas novga z garanciji, ne ser' z rabljenim
Sent from my U8800 using Tapatalk 2
Eh, jaz imam rabljenega, zgleda kot nov, uporabljala ga je ena bejba par dni (se vidi tudi po statistiki prenosov) star je tri mesece in ima še 21 mesecev garancije, zanj pa sem plačal 170€ manj kot je nov v trgovini. Zakaj bi torej že kupoval novega? No, čeprav ne, ampak recimo da razumem, v primeru, da bi ga potem imel par let. Ampak poleti pride Infinity, jeseni nov Tab, tako da... dvomim, da ga bom imel več kot pol leta, tako da bo še naslednji kupec imel na razpolago leto in pol garancije 

-
Ekola.... Prime-ov problem z GPSom deloma rešen. Kot sem napisal, Asus šenkuje GPS module, pa je dejansko celo odziven pri tem. Pravkar prejel klic od DHL-a, da prinesej čez urco ali dve
Danes je 7i dan od oddaje zahtevka na ASUS-ovi strani. Pretty nice, can't complain.

-
V bistvu se strinjam s teboj, glede na to kako pogosto menjamo gadgete, ni smiselno nabavlat 170€ drazje. Delno svoj komentar vzamem nazaj
Btw gps modul za Prime, je zunanja enota?

Btw gps modul za Prime, je zunanja enota?
Hvala. Čeprav moram priznat, da se jaz pa v bistvu strinjam s teboj
Se pravi, novo je vseeno novo, neglede na to, kolk cenej dobiš rabljeno. Ampak, kot si napisal, pri nas, ki menjamo te stvari praktično na pol leta, je vseeno smiselno premislit o rabljenih zadevah. iPad2, ki sem ga imel, je bil nov 800€, za mesec starega sem dal 650€, prodal pa sem ga za 450€, pol leta starega. Se pravi, če menjam stvari na pol leta, enostavno preveč izgubim, če te stvari kupim nove. Že tako je šlo 200€ papa v parih mesecih
. Ampak, rabljeno kupujem vedno tako, da je res zelo malo rabljeno 
Drugače pa ja, GPS je zunanja enota pri Prime-u. Baje precej nagravžna na pogled
Povem kaj več, ko jo dobim. Sicer pa že ena pomanjkljivost, ki jo uporabniki izpostavljajo... Namreč, modul se vtakne v napajanje, nima pa svojega vtiča za napajanje, tako da dokler imaš to gor monitrano, ne gre polniti naprave. Ampak ok, bomo preživeli, če le dela 

Drugače pa ja, GPS je zunanja enota pri Prime-u. Baje precej nagravžna na pogled

-
No, sploh ni tako hudo, čisto okay izgleda. Grem pa takoj preverit, če tudi dela 

EDIT: Testirano, dela super, enaka natančnost kot na HOXu. Me a happy camper

EDIT: Testirano, dela super, enaka natančnost kot na HOXu. Me a happy camper

Zadnjič spremenil Nietzschean, dne 04 jun 2012, 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mah jst nabavljam vse novo, ko se navelicam senkam bratu al pa punci haha
Zato nisem vzel Prime, ker moj TF101 dela odlicno (no vsaj od zadnjih nekaj nadgraden, saj ves je bil problem ko smo ga nadgradil na ICS), ko pa pride kaj novo socnega (od Asus-a, drugih tablic ne mislim nabavljat) me bo pa itak premamilo
Zato nisem vzel Prime, ker moj TF101 dela odlicno (no vsaj od zadnjih nekaj nadgraden, saj ves je bil problem ko smo ga nadgradil na ICS), ko pa pride kaj novo socnega (od Asus-a, drugih tablic ne mislim nabavljat) me bo pa itak premamilo

Ja, iskreno rečeno, sem tudi jaz Prime-a nabavil zato, da:
1. vidim kako Asus tablice delujejo in kako so izdelane (ker sicer imam kar dosti njihove robe doma)
2. kupim potem Infinity-ja ko pride
1. vidim kako Asus tablice delujejo in kako so izdelane (ker sicer imam kar dosti njihove robe doma)
2. kupim potem Infinity-ja ko pride

-
voila TF300T bo od srede v naših trgovinah, beli model najprej.
-
kmetek - AncientDroid
kok bo imel big bang in harvey norman ceno?
-
kmetek - AncientDroid
maš na naši spletni pa je 

-
kmetek - AncientDroid
Prižgati napravo in priklopiti preko priloženega USB kabla. Preveri, da ti je PC ustrezno namestil driverje. Sicer pa vse kar se bo zgodilo ob uspešni povezavi je, da se ti bo v Mojem računalniku pojavila Android naprava spodaj pod ostalimi diskovnimi enotami.
Nato klikneš tja in brskaš med datotekami. V kolikor bi rad počel še kaj drugega rabiš ustrezno PC programsko opremo.
Nato klikneš tja in brskaš med datotekami. V kolikor bi rad počel še kaj drugega rabiš ustrezno PC programsko opremo.
Online portfolio http://matjazu.org
-
matjaz - Administrator
- Prejete zahvale: 157
- Naprava: Google Pixel 2 XL
Men pc ne zazna pada,če je v(predstavitvena naprava-MTP)načinu,če je pa v (fotoaparat-PTP) pa ga zazna.
Poskusi najdt v device manager napravo in odstran driverje, ter jih nato ročno naložit iz asusove strani. Pri tem lah naložiš tudi asus sync. Sem našel pa tudi tole v kolikor imaš XPje:
Notice - For Windows XP OS)
Pre-installation check procedure
1.Windows update to the latest version
2.Update Media Player to Version 11 or latest
3.Install .Net framework to Version2 or latest
Download: .NET Framework 2.0
Online portfolio http://matjazu.org
-
matjaz - Administrator
- Prejete zahvale: 157
- Naprava: Google Pixel 2 XL
Bi mi kdo znal pomagati, namreč muči me to, da se ti pri brskanju po spletu zmeraj osveži stran, ko greš nazaj v browserja, če vmes odpreš kakšno drugo aplikacijo, ali pa, da odpreš bookmarkse. Zadeva je precej moteča posebej, če imaš odprtih več zavihkov.
Zanima me koliko časa vam zdrži baterija? Jaz ga imam dobro leto in mi zdrži 4 dni v standby-u, od tega ga uporabljam 6 ur (brskanja po spletu vklopljena zaslon in wi-fi).
Lp, Grega
Lp, Grega
rabljen TF101 za 150€ je za vzeti?
-
kmetek - AncientDroid
Vrni se na Tablični računalniki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost