Tab ACER A500

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#76  OdgovorNapisal/-a kmetek » 28 feb 2012, 19:42

Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#77  OdgovorNapisal/-a monaco » 15 mar 2012, 09:50

Kakšne so sploh razlike med različnimi Iconia Tabi?
monaco
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 44
Pridružen: 15 jul 2011, 08:09
Prejete zahvale: 1


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#78  OdgovorNapisal/-a kmetek » 15 mar 2012, 10:17

v spominu samo.
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#79  OdgovorNapisal/-a kmetek » 17 maj 2012, 17:12

ACER A510 dobavljiv.
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#80  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 00:54

Pozdravljeni!

Sam sem na svojem a500 naložil uraden ICS 4.0.4, nato sem ga rootal, ampak sedaj imam pa problem, namreč nevem kako bi naložil cwm.
Mi lahko kdo pomaga?
Najlepša hvala!
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#81  OdgovorNapisal/-a primoz2500 » 19 maj 2012, 08:45

Imas super user ikonco?
Uporabniški avatar
primoz2500
VIP
VIP
 
Prispevkov: 7225
Pridružen: 08 apr 2011, 13:52
Kraj: Slovenska Bistrica / Maribor
Prejete zahvale: 976

Naprava: OnePlus One 64GB

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#82  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 09:08

Imam! Sem poskusil naložiti z marketa tudi acer recovery, ampak ko grem kasneje v recovery (pri vžigu) mi napiše recovery failed.
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#83  OdgovorNapisal/-a primoz2500 » 19 maj 2012, 09:37

Na acerje se glih ne spoznam dobro lahko pa podam link....

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1622425
Uporabniški avatar
primoz2500
VIP
VIP
 
Prispevkov: 7225
Pridružen: 08 apr 2011, 13:52
Kraj: Slovenska Bistrica / Maribor
Prejete zahvale: 976

Naprava: OnePlus One 64GB

Tab ACER A500

Št. objave:#84  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 09:51

Www.tegraowners.com


Sent from my iPad 3 using Tapatalk
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#85  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 10:05

@deepdelte http://www.tegraowners.com/?p=1409
Sem poskusil s temle postopkom preko terminala, ampak se mi ustavi že pri pravicah: 2.chmod 755 /data/local/itsmagic
Namreč ne najde mi fajla itsmagic
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#86  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 11:26

Jaz se ga kupil ze lani in ga potem dal zeni, tako , da sem malo pozabil. Verjetno si naredil napako ker si naložil originalni ics. Le ta ti instalira tudi ics bootloader, ki pa dela probleme. Jaz bi poskusil narediti downgrade

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#87  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 11:33

In se nasvet. Drzi se romov na tegraowners. zadnji 164 je zelooo dober.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#88  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 12:06

Ja ravno to je največji problem. Pa tudi downgrade nemorem narediti, če nimam cwm
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Tab ACER A500

Št. objave:#89  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 12:14

Povprasaj na tegraowners


Sent from my iPad 3 using Tapatalk
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#90  OdgovorNapisal/-a kmetek » 19 maj 2012, 12:27

kaj ni uradno 4.0 za a500, čemu potem rootate itd?
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#91  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 12:55

Rad bi prišel do dual boota in dal gor ubuntu, pa mi ne uspeva najbolje...
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Tab ACER A500

Št. objave:#92  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 14:11

kmetek napisal/-a:kaj ni uradno 4.0 za a500, čemu potem rootate itd?


A ti to resno?


Sent from my iPad 3 using Tapatalk
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#93  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 15:34

deepdelete napisal/-a:Povprasaj na tegraowners


Sent from my iPad 3 using Tapatalk


http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=8&t=448
Evo našel tole in bom poskusil narediti po tem.
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Tab ACER A500

Št. objave:#94  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 19 maj 2012, 18:49

Uspelo?



maxipin napisal/-a:
deepdelete napisal/-a:Povprasaj na tegraowners


Sent from my iPad 3 using Tapatalk


http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=8&t=448
Evo našel tole in bom poskusil narediti po tem.




Sent from my iPad 3 using Tapatalk
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#95  OdgovorNapisal/-a maxipin » 19 maj 2012, 21:10

Seveda!
Sedaj sem inštaliral še recovery in sedaj verjetno lahko kar takoj inštaliram tisti tegra owners rom? (preko cwm-ja).

L.P
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#96  OdgovorNapisal/-a maxipin » 20 maj 2012, 00:34

Evo sem naložil zadnji rom od tegraowners, vendar čudno da ni marketa, niti file managerja gor. Kako naj sedaj inštaliram kakšno aplikacijo?

Ma raje bi šel nazaj na original. Sedaj imam cwm in lahko vsaj preko njega naložim kak HC (3.2)

deepdelete, mi lahko pomagaš najti kakšno HC verzijo da bi dal nazaj na tablico, ker sedaj sem dal tega tazadnjega od tegraowners, pa ne morem niti pogledati kakšen bootloader imam. Hvala
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Tab ACER A500

Št. objave:#97  OdgovorNapisal/-a deepdelete » 20 maj 2012, 06:28

maxipin napisal/-a:Evo sem naložil zadnji rom od tegraowners, vendar čudno da ni marketa, niti file managerja gor. Kako naj sedaj inštaliram kakšno aplikacijo?

Ma raje bi šel nazaj na original. Sedaj imam cwm in lahko vsaj preko njega naložim kak HC (3.2)

deepdelete, mi lahko pomagaš najti kakšno HC verzijo da bi dal nazaj na tablico, ker sedaj sem dal tega tazadnjega od tegraowners, pa ne morem niti pogledati kakšen bootloader imam. Hvala


Slabo si prebral navodila na tegraowners. Instalirati moras se gaps (google apps). Link najdes tam kjer si dobil link za rom.


Sent from my iPad 3 using Tapatalk
PHONE: Samsung Galaxy S II
BASEBAND: I9100XXKI3
KERNEL: SuperCore 2.0
ROM: DarkyROM2 XXKI3 Base

Uporabniku deepdelete so se za prispevek zahvalili:
maxipin
deepdelete
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 94
Pridružen: 15 sep 2011, 05:56
Prejete zahvale: 3


Re: Tab ACER A500

Št. objave:#98  OdgovorNapisal/-a maxipin » 21 maj 2012, 17:31

Super, hvala (uporabil sem gumb hvala)

L.P
Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#99  OdgovorNapisal/-a kmetek » 02 avg 2012, 15:59

Evo jutri dobim A510, je možno OS spremeniti v SLO?
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Tab ACER A500

Št. objave:#100  OdgovorNapisal/-a maxipin » 20 sep 2012, 22:46

Uporabniški avatar
maxipin
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 475
Pridružen: 14 sep 2010, 03:20
Prejete zahvale: 4

Naprava: SGS5 & Note 10.1

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Tablični računalniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost