Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#51  OdgovorNapisal/-a motoristic » 20 jun 2011, 00:45

Ne vem za usb..sam na 70 uporabljam bluetooth tipkovnico,ki se odlično obnese.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
motoristic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 544
Pridružen: 05 jan 2011, 09:58
Prejete zahvale: 40


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#52  OdgovorNapisal/-a kmetek » 20 jun 2011, 07:02

Tine imaš tudi bluetooth tipkovnice.
Uporabniški avatar
kmetek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2200
Pridružen: 08 jun 2010, 06:05
Kraj: Kranj
Prejete zahvale: 52

Naprava: LG NEXUS 5

Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#53  OdgovorNapisal/-a Tine » 21 jun 2011, 21:53

Ja sej vem da obstajajo tut bluetooth tipkovnice, ampak mi to ni prevec usec ker je to pol le se ena dodatna naprava ki jo mors polt. Hvala drugac za predloge.
Sem pa najdu ta adapter v trgovini conrad tko da ga bom verjetn kr tm kupu.
Hvala in lep pozdrav

Tine
Tine
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 31 avg 2010, 19:49
Prejete zahvale: 0


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#54  OdgovorNapisal/-a Tine » 22 jun 2011, 08:49

Bi vaju pa se neki uprasu glede Archos 70. Jst mam ze drugo napravo ker so mi prvo zamenal ker sem meu tezave z zvocniki. Sem pa pri prejsni in pri zdejsni napravi opazil tezavo pri polnenju. Namrec zadeva se napolni samo do ene 89-90%. Pa tut ce ga postim prklucnga vec ur se tuki polnenje ustau in zelena led dioda zacne utripat. Zanima me ce je se kdo drug to opazu in ce je najdu ksno rasitev za to.
Hvala in lep pozdrav!

Tine
Tine
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 31 avg 2010, 19:49
Prejete zahvale: 0


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#55  OdgovorNapisal/-a motoristic » 22 jun 2011, 20:10

Amm moj je star dva meseca,težav zaenkrat še ni bilo. Ko se baterija nafila (uteipanje power gumba) in jo odklopim kaže 98%

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
motoristic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 544
Pridružen: 05 jan 2011, 09:58
Prejete zahvale: 40


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#56  OdgovorNapisal/-a Tine » 19 jul 2011, 18:08

Spet jst,
Se neki me zanima. Jst sm svojga pruga Archosa 70 poslau nazaj na servis ker mi je pri predvajanju nekaterih komadov nakako "pokalo" v zvocniku in je bilo poslusanje glasbe neprijetno. No uglavnm oni so se odlocil da ne bodo popravlal moje naprave in mi poslali kar novo. Je pa stos u tem da mi na tej isti komadi isto pokajo kot na prejsni. Skratka tezava je se zmeraj prisotna tudi na novi napravi. Me zanima ce je se kdo drug opazil podobne tezave al mam sam jst tako smolo da dvakrat dobim mal "defektno" napravo. Sm pa slucajno opazu da tezava zgine ce komade predvajam z PowerAMP predvajalnikom, ki sm ga nalozil z Marketa. Ne vem tko da zgleda da gre za softwarsko tezavo in so zvocniki ok. No prosm ce je se ksn opazu podobno tezavo in jo resu naj sporoci, saj mi bo kmau potekla 15 dnevna poiskusna doba za PowerAMP in bi zelu neto uporablati Archosov predvajalnik, ki mi je vizualno ful usec.
Lep pozdrav!

Tine
Tine
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 31 avg 2010, 19:49
Prejete zahvale: 0


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#57  OdgovorNapisal/-a motoristic » 19 jul 2011, 19:50

Če ti z drugim predvajalnikom deluje bp,potem s samo napravo najverjetneje ni nič narobe.

Sent from my A70S using Tapatalk
motoristic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 544
Pridružen: 05 jan 2011, 09:58
Prejete zahvale: 40


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#58  OdgovorNapisal/-a Tine » 19 jul 2011, 20:05

Ja sam zanimiu je da mi samo s tem PowerAMP dela brez tezav. Sm zloudu se ene par drugih predvajalnikou pa je isto pokal tko kot pri prednalozenem predvajalniku.
A tvoj pa predvaja glasbo brez problema?

Tine
Tine
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 31 avg 2010, 19:49
Prejete zahvale: 0


Re: Archos 101 Android Internet Tablet (16GB)

Št. objave:#59  OdgovorNapisal/-a motoristic » 19 jul 2011, 23:05

Po pravici povedano nimam nobenega MP3ja na tablici. Stream radio špila ok.

Sent from my A70S using Tapatalk
motoristic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 544
Pridružen: 05 jan 2011, 09:58
Prejete zahvale: 40


Prejšnja

Vrni se na Tablični računalniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov