Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra 5G
Paul napisal/-a:Ideja za inovatorje: kombinacija pohodne in selfie palice![]()
Poslano z mojega M2011K2G z uporabo Tapatalk
Zanimiva ideja :-)
žal druge funkcije nimaš da bi selfie naredil brez palice.
imaš še sicer dve:
1. da vas slika nekdo drug
2. nabaviš dron. ampak tukaj je treba upoštevati zakonodajo ker ni ravno tako enostavno da samo greš v luft, narediš fotko in je to to.
imaš še sicer dve:
1. da vas slika nekdo drug
2. nabaviš dron. ampak tukaj je treba upoštevati zakonodajo ker ni ravno tako enostavno da samo greš v luft, narediš fotko in je to to.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
Kot sem že napisal:
Boš pa moral sam presodit kaj ti več pomeni
To so samo predlogi. Ti si vprašal mi odgovarjamo. Noben te ne sili. Vsak ti hoče po svoje dobro.
Sam naredim tako malo selfijev, da se s tem ne obremenjujem.
Če bi to večkrat prakticiral vem, da bi si omislil kakšno držalo, potem pa, če ga nosim sabo ali ne. Vržeš v avto ali pa pač takrat vzameš sabo, ko pričakuješ kakšno tako priložnost.
Ni to neka vrednost, da če tudi si ga nabaviš pa potem vidiš, da ni uporabna zavržeš, te verjetno ne bo konec.
Ja vem "šara" se nabira. Samo kaj čmo taki so časi
Picaso napisal/-a: Sem prepričan da je za spomine vredno žrtvovat nekaj prostora.
Boš pa moral sam presodit kaj ti več pomeni

To so samo predlogi. Ti si vprašal mi odgovarjamo. Noben te ne sili. Vsak ti hoče po svoje dobro.
Sam naredim tako malo selfijev, da se s tem ne obremenjujem.
Če bi to večkrat prakticiral vem, da bi si omislil kakšno držalo, potem pa, če ga nosim sabo ali ne. Vržeš v avto ali pa pač takrat vzameš sabo, ko pričakuješ kakšno tako priložnost.
Ni to neka vrednost, da če tudi si ga nabaviš pa potem vidiš, da ni uporabna zavržeš, te verjetno ne bo konec.
Ja vem "šara" se nabira. Samo kaj čmo taki so časi

darkside napisal/-a:žal druge funkcije nimaš da bi selfie naredil brez palice.
Ja, če mu ni, da bi nosil to majhno palčko, bo pa nosil dron

To je potem spet druga zgodba, ko greš namensko ven, da se boš "igral" z dronom.
Picaso, vse je ok. Predlogi so dobrodošli.
Podobno kot ti, tudi sam naredim malo selfijev. Me pa jezi, da ni dovolj širokega kota. No, bomo že.
Podobno kot ti, tudi sam naredim malo selfijev. Me pa jezi, da ni dovolj širokega kota. No, bomo že.
Včeraj smo se ravno nekaj slikali pa sem se malo igral s temi nastavitvami selfijev. Kot prvo, sem imel nastavljeno na full in je res slika zelo od blizu. Imaš pa spodaj dva "gumba" vsaj na ultri je tako, dve možnosti pogleda, čeprav ni neka bistvene razlike, v tistem kjer je kao samo za eno osebo in potem za dve ali več oseb. Najboljša pa se mi zdi nastavitev 3:4(40MP) kjer pa je slika dosti bolj oddaljena, posebej v ležečem načinu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov