HTC 10

Re: HTC 10

Št. objave:#151  OdgovorNapisal/-a Mtd » 29 nov 2016, 22:45

Hvala! To pa nisem vedel. :)

Sem si nastavljal tako, da sem šel pod system/media/alarms pa tam brisal ven in dodajal svoje.. Pred časom že, ko se mi je še dalo :D
Uporabniški avatar
Mtd
VIP
VIP
 
Prispevkov: 1968
Pridružen: 26 dec 2010, 15:31
Prejete zahvale: 447

Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9

Re: HTC 10

Št. objave:#152  OdgovorNapisal/-a gabrca » 03 dec 2016, 11:13

Je ze kdo poskusil namestit Nougat?
Uporabniški avatar
gabrca
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 434
Pridružen: 15 avg 2012, 10:12
Prejete zahvale: 14

Naprava: Nexus 5

Re: HTC 10

Št. objave:#153  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 03 dec 2016, 15:15

Nougat maš lahk... Viper ROM je kr fajn. Za stock N bomo mogl pa pr nam še malenkost počakat...

Sent from my HTC 10
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1880
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 187

Naprava: HTC One M8

Re: HTC 10

Št. objave:#154  OdgovorNapisal/-a gabrca » 09 jan 2017, 16:58

Zdaj sem pa ze nestrpen. Kaj je to? Je ze kdo kaj poskusal, ali so to samo trobentice?
http://www.theandroidsoul.com/download-htc-10-stock-firmware-ruu-and-ota/
Uporabniški avatar
gabrca
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 434
Pridružen: 15 avg 2012, 10:12
Prejete zahvale: 14

Naprava: Nexus 5

Re: HTC 10

Št. objave:#155  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 09 jan 2017, 17:13

US verzija je to...

Sent from my HTC 10
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1880
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 187

Naprava: HTC One M8

Re: HTC 10

Št. objave:#156  OdgovorNapisal/-a gabrca » 09 jan 2017, 18:39

Potem tudi ta ne bi sel, pri katerem pise Europe HTC 10?
Zadnjič spremenil Picaso, dne 09 jan 2017, 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Nepotrebno citiranje predhodnega posta!

Uporabniku gabrca so se za prispevek zahvalili:
rfireman
Uporabniški avatar
gabrca
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 434
Pridružen: 15 avg 2012, 10:12
Prejete zahvale: 14

Naprava: Nexus 5

Re: HTC 10

Št. objave:#157  OdgovorNapisal/-a gabrca » 22 jan 2017, 10:40

Se komu ta news republic pozira baterijo? Ne vem kaj naj naredim, odstranil sem ta blinkfeed, onemogocil news, pa se vedno mi gre po bateriji. Danes zjutraj mi je padla na 15%, pred spanjem pa je bila okoli 60%.
Uporabniški avatar
gabrca
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 434
Pridružen: 15 avg 2012, 10:12
Prejete zahvale: 14

Naprava: Nexus 5

Re: HTC 10

Št. objave:#158  OdgovorNapisal/-a Pikec » 22 jan 2017, 11:41

Kaj pa če ga onemogočiš?
Pikec
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 498
Pridružen: 26 dec 2010, 18:04
Prejete zahvale: 15


Re: HTC 10

Št. objave:#159  OdgovorNapisal/-a gabrca » 22 jan 2017, 12:35

Sem ga, pa se zmeraj mi je cez noc porabil najvec.

Sem naredil FR, zaenkrat kaze na bolje.
Zadnjič spremenil Picaso, dne 22 jan 2017, 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Nepotrebno citiranje predhodnega posta!
Uporabniški avatar
gabrca
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 434
Pridružen: 15 avg 2012, 10:12
Prejete zahvale: 14

Naprava: Nexus 5

Re: HTC 10

Št. objave:#160  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 07 feb 2017, 16:01

Slika

Evo pa ga mamo :D

Sent from my HTC 10
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1880
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 187

Naprava: HTC One M8

Re: HTC 10

Št. objave:#161  OdgovorNapisal/-a mifek » 12 feb 2017, 15:00

Meni nenormalno požira baterijo po posodobitvi..bi moral narediti FR?

Poslano z mojega HTC 10 z uporabo Tapatalk
mifek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 740
Pridružen: 18 okt 2011, 20:21
Kraj: Sp. Polskava (Slo. Bistrica)
Prejete zahvale: 31

Naprava: HTC 10

Re: HTC 10

Št. objave:#162  OdgovorNapisal/-a bvader » 12 feb 2017, 15:49

Za začetek bi bilo to najbol pametno. Najbrž bo potem zopet vse ok. Pri večjih posodobitvah, recimo prehod iz 6.0 na 7.0 je priporočljiv factory reset.

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
bvader
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 992
Pridružen: 25 apr 2010, 08:58
Prejete zahvale: 128

Naprava: HTC One, Samsung Note 10.1

Re: HTC 10

Št. objave:#163  OdgovorNapisal/-a PINki » 12 feb 2017, 16:08

Jaz ne bi takoj FR-jal, če bi mi bili podatki pomembni. Počakal bi kakšen dan, da se novi software optimizira oziroma ulaufa kot novi motor pri avtu. Če pa se ne bi, pa seveda FR.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
PINki
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 460
Pridružen: 28 jul 2010, 11:31
Prejete zahvale: 37


Re: HTC 10

Št. objave:#164  OdgovorNapisal/-a D3vil » 13 feb 2017, 21:20

Mogoče kdo ve, če je normalo, da mi po posodobitvi na Nougat kaže, da samo dva cora delata?

Slika

Pa a je kdo kakšne velike spremembe opazil po posodobitvi? :)
Uporabniški avatar
D3vil
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 22 nov 2011, 02:42
Prejete zahvale: 0


Re: HTC 10

Št. objave:#165  OdgovorNapisal/-a VO2max » 14 feb 2017, 08:38

A zna kdo izklopiti Splitscreen/Multiwindow? Te opcije ne najdem nikjer v nastavitvah...
VO2max
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 265
Pridružen: 30 jun 2011, 08:47
Prejete zahvale: 45


Re: HTC 10

Št. objave:#166  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 14 feb 2017, 14:01

@D3vil to je zarad Nougata. Ne da ne delata, samo App ne dobi podatkov.

@VO2max Aktiviraš in izklopiš jo z dolgim pritiskom na recents gumb.

Sent from my HTC 10
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1880
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 187

Naprava: HTC One M8

Re: HTC 10

Št. objave:#167  OdgovorNapisal/-a mifek » 15 feb 2017, 21:28

Kako ste kaj z baterijo po posodobitvi?

Poslano z mojega HTC 10 z uporabo Tapatalk
mifek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 740
Pridružen: 18 okt 2011, 20:21
Kraj: Sp. Polskava (Slo. Bistrica)
Prejete zahvale: 31

Naprava: HTC 10

Re: HTC 10

Št. objave:#168  OdgovorNapisal/-a VO2max » 16 feb 2017, 17:20

rizevnarastek napisal/-a:@D3vil to je zarad Nougata. Ne da ne delata, samo App ne dobi podatkov.

@VO2max Aktiviraš in izklopiš jo z dolgim pritiskom na recents gumb.

Sent from my HTC 10


Hvala za odgovor... Ampak hotel sem izklopit to opcijo! :) raje bi menu button kot splitscreen
VO2max
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 265
Pridružen: 30 jun 2011, 08:47
Prejete zahvale: 45


Re: HTC 10

Št. objave:#169  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 19 feb 2017, 19:23

Vsak dostojen app ima dandanes menu button nekod v appu. BV zanj imet hardware key. Drugače pa mislim, da še vedno obstoja opcija v nastavitvah... Display, gestures and buttons?

Sent from my HTC 10
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1880
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 187

Naprava: HTC One M8

Prejšnja

Vrni se na Mobilni telefoni

Kdo je na strani

Po forumu brska: vily in 2 gostov