LG G5
Re: LG G5
Meni no sinu je šla prejšni teden.Na G4
Že prišlo iz servisa.
Res, da je njihov servis super, toda tolikokrat kot sem imel na servisu LGje pa Samsungov nikoli nisem imel

Že prišlo iz servisa.

Res, da je njihov servis super, toda tolikokrat kot sem imel na servisu LGje pa Samsungov nikoli nisem imel

Smajo, zanimivo in dobro, ce je tak. Na tujih forumih sem bral, je tega ogromno.Me je kar sokiralo.
Picaso, ce prav razumem mu je crknila na G4.? Pol se dobro, da je servis kul, ker drugac bi blo za znoret a.
Sem prebral v eni temi, da si napisal, da ti LG ni vec vsec. Lahko poves zakaj tocno vse?
Kaj pa lastniki G5, so tud kake take tezave pri vas?
Picaso, ce prav razumem mu je crknila na G4.? Pol se dobro, da je servis kul, ker drugac bi blo za znoret a.

Kaj pa lastniki G5, so tud kake take tezave pri vas?
- lesraM
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
lesraM napisal/-a:Picaso, ce prav razumem mu je crknila na G4.? Pol se dobro, da je servis kul, ker drugac bi blo za znoret a.Sem prebral v eni temi, da si napisal, da ti LG ni vec vsec. Lahko poves zakaj tocno vse?
Ja na G4.
Tam kjer sem pisal, da mi ni všeč sem tudi napisal zakaj.

Na kratko in predvsem baterija in mobilni signal. Na velikih koncih sem bil nedosegljiv, kar se z drugimi znamkami telefonov to ni dogajalo. Ni bil kriv operater.
Moram pa pohvalit kamero in screen-to-body ratio.
Ne, saj ravno to Picaso.. tam kjer sem jaz to prebral od tebe, nisi tega povedal, ker je bla druga tema in si to napisal mimogrede, zato sem te to prej tu vprasal. Si pa to zdaj tu pojasnil in verjetno se kje, ce tako pravis, a jaz tega nisem prebral.
No, kot zgleda je bolj malo uporabnikov G5 tu, ki ga majo dlje casa al pa so vsi pretezno zadovolni.

No, kot zgleda je bolj malo uporabnikov G5 tu, ki ga majo dlje casa al pa so vsi pretezno zadovolni.

- lesraM
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Jaz ga mam od začetka prodaje in niti najmanjše težave ni blo z njim....pa tudi s prejšnimi LGji ne. Da sploh ne govorim,da pri LGjih ni zmrzovanja,ki je značilno za Samsunge 

Huawei MATE 20 PRO
-
poky - Moderator
- Kraj: Maribor
- Prejete zahvale: 274
- Naprava: Huawei mate 20 pro
poky napisal/-a:... Da sploh ne govorim,da pri LGjih ni zmrzovanja,ki je značilno za Samsunge
No ja o temu ne bi

Vemo kaj vse je bilo na začetku z G3. Res, da ne pri vseh, pri večini pa, je bilo veliko o tem napisanega in ne samo zamrzovanje, ugašanje in podobno.
Če si to mislo za LGje....ne rečem,da se to ne more zgodit,ampak jaz še nisem mel niti enga takega primera....skratka sem več kot zadovoljna stranka znamke LG (na več področjih). 

Huawei MATE 20 PRO
-
poky - Moderator
- Kraj: Maribor
- Prejete zahvale: 274
- Naprava: Huawei mate 20 pro
http://www.youmobile.org/blogs/entry/LG ... Nougat-7-0 počasi lahko pričakujemo verzijo 7.0 
Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
PeternelG - AncientDroid
- Kraj: Žiri
- Prejete zahvale: 94
- Naprava: iPhone 13 PRO MAX, Poco F2 PRO
Na yt sem gledal veliko primerjav z drugimi flagship telefoni in vsi kritizirajo snemanje pri G5, kaksne imate vi izkusnje z tem? (stabilizator naj bi bil slab, tudi slika naj ne bi bila na ravni ostalih fs, slow motion je ze na oko slabsi, ampak to ne uporabljam)
-
gabrca - AncientDroid
- Prejete zahvale: 24
- Naprava: iPhone 8Plus, Google Pixel
Sem imel kar nekaj G3jev in G4 in me LG ne prepriča nič več. Še najmanj kvaliteta izdelave. S tem je potem najbolj pod vprašanjem njihova modularnost. Disajn samega telefona mi je grd(vsak ima svoj okus
) baterija, če tudi je malo boljša v primerjavi z G4 je še vedno pod povprečjem, edini plus je kamera, če prebereš rewiewe je bil to fail(mogoče, mogoče bo V30 popravil ta fail
) kakorkoli nimajo za burek v primerjavi z Huaweiom.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov