LG G5
Re: LG G5
No, po dveh dneh na uradnem romu 7.0, morm prznat da so lepo postimal stvari, baterija je malo boljša prav tako odzivnost samega telefona.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
PeternelG - AncientDroid
- Kraj: Žiri
- Prejete zahvale: 93
- Naprava: Huawei P30 PRO, Galaxy Tab S2
Da obrišem malo prah na mojem profilu 
Tudi sam uporabljam LG G5 že par mesecev in meni je glede price/performance top telefon. Vse teče bp, pravi užitek uporabe in združil je vse, kar sem si kdaj želel od telefona.. Ena od najboljših stvari, je pa tale baterijski kit. Nosiš rezervno baterijo zraven in zamenjaš v 10 sekundah

Tudi sam uporabljam LG G5 že par mesecev in meni je glede price/performance top telefon. Vse teče bp, pravi užitek uporabe in združil je vse, kar sem si kdaj želel od telefona.. Ena od najboljših stvari, je pa tale baterijski kit. Nosiš rezervno baterijo zraven in zamenjaš v 10 sekundah

-
jurko - WisdomDroid
- Kraj: Celje
- Prejete zahvale: 44
- Naprava: LG G5
Po dobrem letu uporabe sem še vedno zelo zadovoljen s telefonom.
Se mi pa že nekaj časa pojavlja t.i. screen retention. Npr. nekaj bereš in odpreš video posnetek. Med video posnetkom lahko še nekaj časa vidim text od prej in zgornjo vrstico...
. Po malce raziskovanja vidim da je tega kar precej. Ker me čezdalje bolj moti razmišljam, da bi reklamiral, pa nevem a na servisu priznajo to kot napako. Je imel kdo že podoben problem?
Se mi pa že nekaj časa pojavlja t.i. screen retention. Npr. nekaj bereš in odpreš video posnetek. Med video posnetkom lahko še nekaj časa vidim text od prej in zgornjo vrstico...

Je imel kdo težave, da enkrat lahko kličem, drugič ne? Signal je sicer malo slabši, če dam na gsm only se popravi, ampak še vedno dela enako (enkrat lahko kličem, drugič ne).
- RoomyMusician51
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Imam jaz enake težave. Ne morem klicati ko sem v roamingu na 2g omrežju. Tudi drugi me ne morejo klicati takrat. Sem kontaktiral lg servis. Pravijo da je do težave prišlo pri nadgradnji na oreo. Imajo na servisu že popravek, preko ota pa še ni...Sam bom počakal kakšen mesec in če ne bo ota bom poslal na servis pa je rešeno 

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov