ONE PLUS ONE

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3651  OdgovorNapisal/-a Mtd » 03 jul 2016, 20:42

Meni dela isto, ker uporabljam LUX..
Uporabniški avatar
Mtd
VIP
VIP
 
Prispevkov: 1998
Pridružen: 26 dec 2010, 15:31
Prejete zahvale: 450

Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3652  OdgovorNapisal/-a ddasd » 06 jul 2016, 23:58

Men zdj dela.. Ne vem a sm kej sam al se je samo spremenil:)

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3653  OdgovorNapisal/-a ddasd » 10 jul 2016, 19:48

Prsu je nov update.. Js ga sicer se nism dubu(ota)
Aj kej novga al sam bug fixs?

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3654  OdgovorNapisal/-a ive » 12 jul 2016, 03:21

dobu zjutraj.. mogoce bom kliknu zdej

Sent from my A0001 using Tapatalk
ive
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 151
Pridružen: 13 okt 2009, 17:11
Prejete zahvale: 7

Naprava: One+1

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3655  OdgovorNapisal/-a ive » 12 jul 2016, 21:59

tkole pozre baterijo med updejtom.. tamle na konc zelene barve Slika

Sent from my A0001 using Tapatalk
Zadnjič spremenil Picaso, dne 12 jul 2016, 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Citiranje (Navedek) uporabnika, ki je sporočilo napisal neposredno pred vami, je nepotrebno, prav tako ne citirajte brez potrebe dolgih sporočil, saj se teži k temu, da bi forum čim bolj pregleden in urejen.
ive
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 151
Pridružen: 13 okt 2009, 17:11
Prejete zahvale: 7

Naprava: One+1

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3656  OdgovorNapisal/-a ddasd » 14 avg 2016, 13:51

Nov update.. Kej novga?

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3657  OdgovorNapisal/-a ddasd » 17 okt 2016, 12:32

A mi lahko kdo pomaga.. Nikakor ne morm pod app premission uklopt za gmail.. Pa pod draw over other apps nimam na izbiro gmaila( zato ga tm tut ne morm uklopt)

Ppsledicno ne morm imenika uporablat (razn rocno add from my contacts..)

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3658  OdgovorNapisal/-a ddasd » 25 dec 2016, 23:09

Ali ima kdo kako idejo? Ne morm posiljat teh smsov(poraba, dobrodelne zadeve,..) Vrze mi vn signal( kao no sim card tut umes)http://cloud.tapatalk.com/s/5860356f758fe/Screencast_2016-12-25-22-05-45.mp4


Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3659  OdgovorNapisal/-a ddasd » 25 dec 2016, 23:37

Aja pa isto je ce dam naprimer app "textra"

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3660  OdgovorNapisal/-a ales400 » 25 dec 2016, 23:54

Nisem še slišal za tak primer.
To že od začetka, ko si naložil trenutni rom?

Poslano z mojega A0001
Slika
ales400
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 463
Pridružen: 25 jan 2011, 18:40
Prejete zahvale: 29

Naprava: OnePlus One, HTC One X+, SGS2, Desire

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3661  OdgovorNapisal/-a ddasd » 25 dec 2016, 23:59

Normal sms deluje brezhibno, mms,..

Sent from my A0001 using Tapatalk
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Re: ONE PLUS ONE

Št. objave:#3662  OdgovorNapisal/-a ddasd » 26 dec 2016, 11:52

na telekomu so rekli, da to nima veze z njihovimi nastavitvami (niti APN niti karkol drugega) sem tudi že use zamenjal settingse in restartu..

ker sms itaq nima veze z netom..
Rekel je mogoče, da imam nekje vklopljeno blokiranje na kratke cifre sam dvomim da je to, če kot vidite na videotu, kaže kr 2s brez sim kartice.
ddasd
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 651
Pridružen: 23 avg 2009, 09:23
Prejete zahvale: 35

Naprava: Oneplus One

Prejšnja

Vrni se na Mobilni telefoni

Kdo je na strani

Po forumu brska: Yahoo [Bot] in 3 gostov

cron