Dež
Re: Dež
jaz drugače večinoma uporabljam triglav vreme. radarska slika deluje na obeh čeprav jo večkrat ravno triglavova prikaže. mi je pa triglavova všeč predvsem zato ker lahko na drugi karti spremljam recimo kako toča potuje. pa še kakšna karta več je dodana.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
Ja, se podpišem pod to, da je res škoda, ker se zadeva ne vzdržuje več.
RSP dostikrat ne deluje, pa na drugi app deluje, prav tako pa so velike težave z osveževanjem widgeta, tudi v primeru, ko to počneš ročno.
RSP dostikrat ne deluje, pa na drugi app deluje, prav tako pa so velike težave z osveževanjem widgeta, tudi v primeru, ko to počneš ročno.
pa triglav vreme ima tudi sliko toče in temperaturno sliko. predvsem zaradi slike toče da vidim kako se giba in če je napovedana je fajn da temu primerno vem ali se mi približuje ali bo šla mimo.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
Zadovoljen, več ne rabim.
https://play.google.com/store/apps/deta ... eather.app
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/deta ... eather.app
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
-
greenmen - AncientDroid
- Kraj: Bela krajina
- Prejete zahvale: 1206
- Naprava: Pixel 4 XL PRODAM!
Meni so všeč widgeti ki jih ima ta app in pa seveda to, da pobira podatke z ARSO-ta. Ali katera od drugih aplikacij tudi pobira podatke z ARSO ali se zanašajo na google in ostale, ki pa niso tako natančni za slo, sploh trenutne temperature kar precej odstopajo?
- tarmon
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 14
- Naprava: Galaxy Note 3
triglav vreme jih tudi dobiva od arsota. imam veliko raje triglav vreme ker ponuja dosti več vsega. widgetov pa ne rabim tako da ne vem če so ali ne.
sem pa to aplikacijo dež menjal za triglav vreme ker pogosto sploh delovala ni. triglav vreme mi vsaj deluje normalno, pa še sliko toče dobim kar pa dež nima.
sem pa to aplikacijo dež menjal za triglav vreme ker pogosto sploh delovala ni. triglav vreme mi vsaj deluje normalno, pa še sliko toče dobim kar pa dež nima.
-
darkside - Moderator
Triglav vreme ima lep widget za naslednjih nekaj dni, drugih ne uporabljam. Dež na žalost zadnje čase skor ni delal več. Je pa tudi widget od triglava velikokrat prazen, tako da ga je treba ročno osveževat.
Poslano z mojega SM-G950F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G950F z uporabo Tapatalk
-
lukabike - AncientDroid
- Prejete zahvale: 74
- Naprava: Samsung Galaxy S4
VIdim da je tema mrtva že nekaj časa. Mogoče pa zbudim avtorja.
Po zadnjih posodobitvah imam težave z widgeti, ki se ne posodabljajo. Kakršnakoli sprememba v nastavitvah zruši aplikacijo.
S21, Android 12.
Po zadnjih posodobitvah imam težave z widgeti, ki se ne posodabljajo. Kakršnakoli sprememba v nastavitvah zruši aplikacijo.
S21, Android 12.
- MTB75
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 9
- Naprava: Samsung S21
Vrni se na Projekti in testiranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost