Dež
Re: Dež
PeternelG napisal/-a:Še kdo na Nexus 5 lollipop 5.1 nima možnosti za dodajanja widgeta Dež aplikacije?
Sent from my Nexus 5
Bi moralo biti, mogoče je pod napačnim imenom. ( se je enemu to dogajalo) Glej slikice za widgete.
janezj napisal/-a:Danes je priletela posodobitev. Kaj naj rečem - vrhunsko, res lep funkcionalen izgled!
Pogrešam pa eno stvar; to so amaterske postaje pri vremenskih podatkih. Bo možno še to vključiti pri naslednji posodobitvi?
Je pa opažena napaka, app včasih naredi crash pri zagonu radarske slike padavin, vse drugo je brezhibno. Pohvale.
Sem se odločil, da amaterskih postaj ne bo več notri, ker mi niso dovolili objave na plačljivi ios aplikaciji.
Pošlji report.
lp, Aleš
PeternelG napisal/-a:
Nimam tega. Pa pod widgete tudi nimam...
Sent from my Nexus 5
Brisi widget in ponovno dodaj, bi moral biti.
lp, Ales
bertole napisal/-a:giraffe napisal/-a:bertole napisal/-a:
js mam sm to?
klikni widget za področja, notri so nastavitve.
lp, Aleš
Še vedno ne najdem, sm kr neki časa iskov..
Moznosti za odstranitev datuma, imena,... zaenkrat se ni vkljucena. Sem pozabil.
Bo enkrat v prihodnosti.
lp, Ales
giraffe napisal/-a:janezj napisal/-a:Danes je priletela posodobitev. Kaj naj rečem - vrhunsko, res lep funkcionalen izgled!
Pogrešam pa eno stvar; to so amaterske postaje pri vremenskih podatkih. Bo možno še to vključiti pri naslednji posodobitvi?
Je pa opažena napaka, app včasih naredi crash pri zagonu radarske slike padavin, vse drugo je brezhibno. Pohvale.
Sem se odločil, da amaterskih postaj ne bo več notri, ker mi niso dovolili objave na plačljivi ios aplikaciji.
Pošlji report.
lp, Aleš
Škoda za amaterske postaje, pa ravno moj priljubljeni kraj je noter; lahko bi bila pa to konkurenča prednost na androidu, hehe.
Opazil sem še, da ni časa in datuma osvežitve temperature pri podatkih. Sicer ni nekaj nujnega, samo v primeru če arso dol pade, da ne gledamo 1 dan stare podatke...
Glede crasha, sedaj je vredu, če se bo ponavljalo, javim kar preko app-a!
legendary napisal/-a:Kje lahko nastavim da je widget samo enobarven. Prej sem imel bele ikone, sedaj pa so barvne in ne najdem kje bi lahko to spremenil.
Tega ni več. Vsaj za enkrat ne.
lp, Ales
lukabike napisal/-a:Bom raje na nexusu 10 probal. Ampak tam v bistvu ne rabim take aplikacije.
Poslano z mojega GT-I9505 z uporabo Tapatalk
Na tablicah se nisem probal, tako da ne vem, kako tam dela.
lp, Ales
Vrni se na Projekti in testiranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost