Launcher

Forum je namenjen splošnim nasvetom v povezavi z Android napravami.

Launcher

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a Bobrex » 07 jun 2016, 08:15

Zdravo,

Imam Note 3 in danes sem naredil ponastavitev tovarniskih nastavitev ker sem imel ze cisto prevec balasta gor.

Uporabljal sem Nova launcher in bil z njim kar zadovoljen ampak se mi zdi da mi je par aplikacij zaradi njega nagajalo.

Recimo na zacetku ko sem imel telefon in sem uporabljal Touch wiz mi je google navigacija delala brez problema, kasneje (nisem ziher na keri tocki ampak mislim da po Novi) mi je zacel nagajat.
Problemi so se pojavil tudi pri BT povezavi z avtomobilom, prej sem normalno povezal BT in predvajal glasbo ali govoril, na neki tocki pa sem lahko samo se predvajal glasbo (v vec avtomobilih ne samo enem)

Zdaj pa mi zanima ker launcer bi priporocali ker mi touch wiz res ne disi.
Android verzija 5.0

Slika
Bobrex
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 31 jan 2014, 11:09
Prejete zahvale: 0


Re: Launcher

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a bertole » 07 jun 2016, 08:18

Dvomim, da je meu launcher kej veze z omenjenimi težavami. Lahko pa probaš Apex.
Uporabniški avatar
bertole
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 2616
Pridružen: 14 maj 2012, 23:15
Kraj: Dolenjska
Prejete zahvale: 389

Naprava: LG G3, Garmin Fenix 3

Re: Launcher

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a antonini » 07 jun 2016, 08:23

Lahko potrdim zgornjo domnevo, sam uporabljam Novo že par let in nisem imel nobenih težav z njo. Je večja možnost, da si po posodobitvi pozabil narediti FR in so bile takšne in drugačne težave zaradi tega. Lahko probas z Apex ali Google launcherjem.

Sent from my One +1.
Uporabniški avatar
antonini
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 885
Pridružen: 04 maj 2012, 16:13
Prejete zahvale: 151

Naprava: One+1

Re: Launcher

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a cult » 07 jun 2016, 08:42

Enako lahko potrdim, da Nova deluje brezhibno... že na parih telefonih (2.2-6.0).
Za BT je možno da imaš v avtu shranjenih preveč telefonov.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
cult
VIP
VIP
 
Prispevkov: 2781
Pridružen: 26 mar 2010, 09:31
Kraj: Domžale
Prejete zahvale: 369

Naprava: Samsung A50

Re: Launcher

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a Bobrex » 07 jun 2016, 09:13

Hmmm ok, lahko ponovno poslusim z Novo pa malo potestiram. V avtomobilu sem včeraj namreč vse telefone zbrisal in svoje ponovno uparil, zadeva je delovala brez problema.

Bom naložil Novo in poskusil ponovno. Drugače pa probam Apex.

Hvala vsem za odgovore.

Bonus vprašanje, zakaj WiFi potrebuje zelo dolgo da se prižge? Na službenem Galaxy Grand Prime se recimo prižge instantno na privat Note 3 pa traja tudi do 30s?
Bobrex
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 31 jan 2014, 11:09
Prejete zahvale: 0


Re: Launcher

Št. objave:#6  OdgovorNapisal/-a Smarty87 » 26 feb 2017, 20:33

Pozdravljeni!
Nevem točno ali sem zadel pravo temo.Če nisem jo prestavite.
No, skratka v avtu imam zaslon na dotik, ki naj bi služil upravljanju bluetooth povezave, radia, itd.
Ko sem se zadnjič igračkal sem ugotovil, da to ni neka poceni kitajska tablica z tovarniškim vmesnikom vendar navadna 7" tablica.
Ker ob nakupu avtomobila nisem potreboval navigacije je nisem kupil, vendar jo zdaj potrebujem in zato sem prišel do sledečega: Hotel sem naložiti navigacijo kot je Sygic iz google play marketa vendar le tega ni prednaloženega.
Nato sem odšel na spletni brskalnik in v "search bar" napisal google play ter odprl google play na spletu a mi je že čez nekaj trenutkov napisalo da ta brskalnik ni več podprt.
Skratka aplikacije lahko nameščam le prek usb ključka ali spletnih strani.
Poskušal sem še preko Partisa vendar mi ni uspelo saj za namestite preko usb ključka zahteva apk. datoteko in ne omogoča kopiranja resolucije in spreminjanja imen kakor je to potrebno narediti.
Ali imate še vi kakšno idejo in ali je to sploh možno narediti
LP
Smarty87
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 26 sep 2016, 17:09
Prejete zahvale: 0



Vrni se na Splošni nasveti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost