Telemach Mobil

Forum je namenjen splošnim nasvetom v povezavi z Android napravami.

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#301  OdgovorNapisal/-a Pezdicek » 15 maj 2017, 18:56

A mobilni internet deluje, ko si na mobitel signalu?

Meni ne... samo mi kaze R na signalu...

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Pezdicek
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 104
Pridružen: 05 avg 2012, 12:06
Prejete zahvale: 2


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#302  OdgovorNapisal/-a poky » 15 maj 2017, 19:20

Če si omogočiš prenos podatkov med gostovanjem pol ti dela. ;)
LG G5 @ 7.0
Galaxy Note 10,1 @ 4.4.2
Uporabniški avatar
poky
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 4231
Pridružen: 15 feb 2012, 21:59
Kraj: Maribor
Prejete zahvale: 274

Naprava: LG G5 & Samsung Note 10,1

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#303  OdgovorNapisal/-a Pezdicek » 15 maj 2017, 22:24

Imam pa ne deluje....

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Pezdicek
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 104
Pridružen: 05 avg 2012, 12:06
Prejete zahvale: 2


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#304  OdgovorNapisal/-a Picaso » 15 maj 2017, 22:45

APN točke imaš pravilno nastavljene?
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6513
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 823


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#305  OdgovorNapisal/-a darkside » 15 maj 2017, 23:46

pa kolikor vem če si v gostovanju in koristiš prenos podatkov se ti zaračuna in ne gre iz zakupljenih enot.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
Uporabniški avatar
darkside
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 12200
Pridružen: 31 okt 2011, 10:09
Prejete zahvale: 1639

Naprava: Samsung Galaxy Note8

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#306  OdgovorNapisal/-a PeternelG » 16 maj 2017, 07:32

Na Telemachu gre iz zakupljenih enot, preverjeno, ker velikokrat koristim.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Samsung Galaxy s8 midnight black & Samsung Galaxy TAB S2 9,7"
Uporabniški avatar
PeternelG
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1573
Pridružen: 03 dec 2011, 19:57
Kraj: Žiri
Prejete zahvale: 88

Naprava: Galaxy s8, Galaxy Tab S2

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#307  OdgovorNapisal/-a Pezdicek » 16 maj 2017, 09:15

Da... vendar je omejena hitrost.

Deluje sedaj. Dobil sem nek namestitveni sms.

Hvala vsem.

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Pezdicek
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 104
Pridružen: 05 avg 2012, 12:06
Prejete zahvale: 2


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#308  OdgovorNapisal/-a Vosko » 16 maj 2017, 11:02

Seveda je omejena hitrost, sicer pa ni količinske omejitve.
Uporabniški avatar
Vosko
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 233
Pridružen: 06 jan 2012, 10:58
Prejete zahvale: 12


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#309  OdgovorNapisal/-a Vosko » 06 sep 2017, 09:36

ksz:
Telemach je včeraj zamenjal D3GO z novo platformo Eon. https://telemach.si/televizija/eon
Mene je izgled, preglednost in funkcionalnost pozitivno presenetila.
Uporabniški avatar
Vosko
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 233
Pridružen: 06 jan 2012, 10:58
Prejete zahvale: 12


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#310  OdgovorNapisal/-a Picaso » 20 dec 2017, 20:46

Telemach s 1.2.2018 draži mobilno telefonijo za najmanj 1 €
Cenik mobilnih storitev od 1.2.2018
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6513
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 823


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#311  OdgovorNapisal/-a darkside » 21 dec 2017, 00:36

kaj telemach in telekom imata kak fetiš na podražitve? s cenami bodo šli toliko gor da se bodo morali začeti telefoni na keš na bolhi kupovati
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
Uporabniški avatar
darkside
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 12200
Pridružen: 31 okt 2011, 10:09
Prejete zahvale: 1639

Naprava: Samsung Galaxy Note8

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#312  OdgovorNapisal/-a ales400 » 21 dec 2017, 00:58

Zakaj dražijo?
Slika
ales400
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 464
Pridružen: 25 jan 2011, 18:40
Prejete zahvale: 29

Naprava: OnePlus One, HTC One X+, SGS2, Desire

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#313  OdgovorNapisal/-a Picaso » 21 dec 2017, 01:13

darkside napisal/-a:s cenami bodo šli toliko gor da se bodo morali začeti telefoni na keš na bolhi kupovati


To se že od nekdaj dela.
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6513
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 823


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#314  OdgovorNapisal/-a greenmen » 21 dec 2017, 09:30

^^ res je. Še nobenega telefona nisem kupil od operaterja z naročnino. Vse prek bolhe. ;)

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika
Slika


Če ti je prispevek v korist klikni gumb Slika
Uporabniški avatar
greenmen
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 8239
Pridružen: 27 sep 2010, 16:40
Kraj: Bela krajina
Prejete zahvale: 1186

Naprava: Samsung Galaxy S8+ & LGGWR

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#315  OdgovorNapisal/-a LPKA » 21 dec 2017, 10:37

pa lahko to naredijo, če si podpisal za dve leti za naročnino 12 eur po pogodbi.
To je kot da bi sedaj na vse vezave dali račun 500 eur namesec pa daj ali ti odrežemo ja***. Nič nam ne moreš.... WTF
Enjoy life, eat out more OFTEN! There is allways a way!
My HIStory:
Ericsson 1018, Sony Clie PEG-T415 + Siemens S35i, Ericsson T630,Z1010,S500,QTEK 9090,Palm P3300,HTC G1,NEXUS ONE,SGSII,HOX,NOTEII,HTC1,LGG2, MotoG2,SGS6Edge,SGNOTE5,YOTAPHONE2,SGS7EDGE,SGS8,NEXUS5X,NOTE8, HuaweiM10Pro,Pixel2XL,PIXEL2,LGG6,SGS9
Uporabniški avatar
LPKA
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 2769
Pridružen: 07 mar 2009, 17:37
Kraj: Smokuč
Prejete zahvale: 242

Naprava: PIXEL2/SGS9/Garmin935

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#316  OdgovorNapisal/-a Picaso » 21 dec 2017, 10:53

Lahko prekineš razmerje brez obveznosti razen odplačaš opremo kolikor je še ostalo.
Za 12€ je pa itak ugodnost za fiksne naročnike, drugače je pa 15.
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6513
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 823


Re: Telemach Mobil

Št. objave:#317  OdgovorNapisal/-a LPKA » 21 dec 2017, 10:57

Ma nimam telefona. Se vedno bolha zakon.
Imam pa drugo sim stevilko zastonj za eno leto. . Ampak potem bom moral drugo leto plačevati 26 eur.

Na Bobu pa bi prisel skozi pod 20. . Sej me boli za 6 eur. Ampak princip mi je bolj važen.
Enjoy life, eat out more OFTEN! There is allways a way!
My HIStory:
Ericsson 1018, Sony Clie PEG-T415 + Siemens S35i, Ericsson T630,Z1010,S500,QTEK 9090,Palm P3300,HTC G1,NEXUS ONE,SGSII,HOX,NOTEII,HTC1,LGG2, MotoG2,SGS6Edge,SGNOTE5,YOTAPHONE2,SGS7EDGE,SGS8,NEXUS5X,NOTE8, HuaweiM10Pro,Pixel2XL,PIXEL2,LGG6,SGS9
Uporabniški avatar
LPKA
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 2769
Pridružen: 07 mar 2009, 17:37
Kraj: Smokuč
Prejete zahvale: 242

Naprava: PIXEL2/SGS9/Garmin935

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#318  OdgovorNapisal/-a manuela1986 » 01 feb 2018, 10:52

Zdravo! Ima mogoce se kdo tezave s telemachom? Zadnji mesec folk z razlicnimi ponudniki obcasno kar ne dobi mojih sporocil, jaz pa dobim obvestilo o dostavi :-\
Pa ful mi niha jalost signala, tudi pade na samo eno crtico zunaj? Hmm
♪♫ The Dream Walker ♫♪
Uporabniški avatar
manuela1986
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 285
Pridružen: 30 jan 2015, 17:19
Prejete zahvale: 14

Naprava: Samsung GS7E, GS5, Tab Pro 10.1

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#319  OdgovorNapisal/-a LPKA » 01 feb 2018, 11:14

ma imam. neki me vrže ven ko se pogovarjam.
Pa od kar imam telemach in vse številke v familiji ne morem dobiti SMS od AMAZONa.
Za znoret. preizkusil vse telefone, različne številke.(bob in spar delata)Telemach pa ne dela in ne dela.
seveda pomoč na telemachu je pa tako in tako grozna. vedno rabijo davčno, ker brez tega ne morejo tehnično podporo zagnati.. potem pa seveda noben nič ne ve in je problem pri meni.
Enjoy life, eat out more OFTEN! There is allways a way!
My HIStory:
Ericsson 1018, Sony Clie PEG-T415 + Siemens S35i, Ericsson T630,Z1010,S500,QTEK 9090,Palm P3300,HTC G1,NEXUS ONE,SGSII,HOX,NOTEII,HTC1,LGG2, MotoG2,SGS6Edge,SGNOTE5,YOTAPHONE2,SGS7EDGE,SGS8,NEXUS5X,NOTE8, HuaweiM10Pro,Pixel2XL,PIXEL2,LGG6,SGS9
Uporabniški avatar
LPKA
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 2769
Pridružen: 07 mar 2009, 17:37
Kraj: Smokuč
Prejete zahvale: 242

Naprava: PIXEL2/SGS9/Garmin935

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#320  OdgovorNapisal/-a greenmen » 01 feb 2018, 12:58

Z Telemachom nimam težave.
Akcija/Revolucija
SlikaSlika

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika
Slika


Če ti je prispevek v korist klikni gumb Slika
Uporabniški avatar
greenmen
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 8239
Pridružen: 27 sep 2010, 16:40
Kraj: Bela krajina
Prejete zahvale: 1186

Naprava: Samsung Galaxy S8+ & LGGWR

Re: Telemach Mobil

Št. objave:#321  OdgovorNapisal/-a manuela1986 » 12 feb 2018, 20:26

LPKA napisal/-a:ma imam. neki me vrže ven ko se pogovarjam.
Pa od kar imam telemach in vse številke v familiji ne morem dobiti SMS od AMAZONa.
Za znoret. preizkusil vse telefone, različne številke.(bob in spar delata)Telemach pa ne dela in ne dela.
seveda pomoč na telemachu je pa tako in tako grozna. vedno rabijo davčno, ker brez tega ne morejo tehnično podporo zagnati.. potem pa seveda noben nič ne ve in je problem pri meni.


Meni so tudi rekli, da je verjetno telefon kriv, pa preverjeno ni, druge simke normalno vlecejo :/

Imam pa se eno drugo vprasanje. Na zacetku leta nam je Telemach zamenjal digitalni sprejemnik za TV. Nisem doma, da bi preverila kateri je. Me pa moti, ker je v dolocenih pogledih slabsi kot prejsnji Cisco. Pogresam npr. uro in se najbolj snemanje ob gledanju cesa drugega. Novi lahko namrec snema, ce program zraven gledas, kar meni cist ubije point vsega skupaj. Ma kdo kako idejo kje bi dobila starega? Tehnik pravi, da jih nimajo vec :/
♪♫ The Dream Walker ♫♪
Uporabniški avatar
manuela1986
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 285
Pridružen: 30 jan 2015, 17:19
Prejete zahvale: 14

Naprava: Samsung GS7E, GS5, Tab Pro 10.1

Prejšnja

Vrni se na Splošni nasveti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron