<<<VODIČ>>> HTC ONE all in one
46 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: <<<VODIČ>>> HTC ONE all in one
Aha sam nevem zakaj mi hacktoon ne najde več tel. in nemorm naložit twrp imam pa vse naloženo in vklopljeno pa jest imam v programu dva twep-ja en je TWRP(gsm only) en pa TWRP (sprint only)... grrr prov sam seb sm že tečn ker nikol negre tko kot bi mogl jit...
aja še to kje pa dobim: daš .img od TWRP v ADB mapo?
aja še to kje pa dobim: daš .img od TWRP v ADB mapo?
iPhone 6Plus

Android Phone History :
LG G3
HTC ONE (M7)
Samsung galaxy Note2
Samsung galaxy SIII
Samsung galaxy SII
Samsung galaxy S

Android Phone History :
LG G3
HTC ONE (M7)
Samsung galaxy Note2
Samsung galaxy SIII
Samsung galaxy SII
Samsung galaxy S
-
DBukowc - AncientDroid
- Prejete zahvale: 45
- Naprava: iPhone 6Plus
evo ratalo po temu videu http://www.youtube.com/watch?v=rRkAHw_GmIs
hvala za pomoč!
hvala za pomoč!
iPhone 6Plus

Android Phone History :
LG G3
HTC ONE (M7)
Samsung galaxy Note2
Samsung galaxy SIII
Samsung galaxy SII
Samsung galaxy S

Android Phone History :
LG G3
HTC ONE (M7)
Samsung galaxy Note2
Samsung galaxy SIII
Samsung galaxy SII
Samsung galaxy S
-
DBukowc - AncientDroid
- Prejete zahvale: 45
- Naprava: iPhone 6Plus
TWRP 2.6.3.4 - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2173870
-
Maxl - AncientDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 105
- Naprava: Huawei Mate20 Pro
Upam da morda še kdo od mojstrov prebira tole temo...
Torej, težava ki jo imam: že pred letom ko sem dobil telefon sem naredil s-off, unlockal, rootal in vse živo nalagal potem.
No prišel je čas, da telefon roma na servis, predvsem zaradi pink kamere, torej bom vse povrnil na stock.
Delam po navodilih iz prvega posta tele teme (ter iz xda), vendar se zaplete povsem na koncu; pri ukazu fastboot oem writesecureflag 3
Tole mi res postavi potem na S-ON, vendar dobim potem še enkrat TAMPERED napis, katerega pa ne gre odstranit, ker sem takorekoč že na stock...
Morda ima kdo kak nasvet? Sem kaj falil?
Hvala.
Torej, težava ki jo imam: že pred letom ko sem dobil telefon sem naredil s-off, unlockal, rootal in vse živo nalagal potem.
No prišel je čas, da telefon roma na servis, predvsem zaradi pink kamere, torej bom vse povrnil na stock.
Delam po navodilih iz prvega posta tele teme (ter iz xda), vendar se zaplete povsem na koncu; pri ukazu fastboot oem writesecureflag 3
Tole mi res postavi potem na S-ON, vendar dobim potem še enkrat TAMPERED napis, katerega pa ne gre odstranit, ker sem takorekoč že na stock...
Hvala.
Max84 napisal/-a:Upam da morda še kdo od mojstrov prebira tole temo...
Hvala.
Malo sem se pozanimal glede te pinky kamere, baje spoh ni zadeve ki bi to popravilo. Saj če ga daš na servis recimo da ti zamenjajo se veliko ljudem čez čas ponovno pojavi ista napaka, saj je problem predvsem o pregrevanju. Kot drugo pa tudi ni nujno da ti priznajo garancijo, saj se vseeno vidi da si ga rootal, nekje komplicirajo nekje ne. V slo itako komplicirajo da bi znal bit problem, eni iz amerike pa sploh nimajo problemov z rootanjem

HTC ONE M9 | S-OFF | ViperOne 3.5.0 + ElementalX 3.0.5
-
peca - AdultDroid
- Prejete zahvale: 6
- Naprava: HTC ONE M9, HTC 10
Problem pink kamere je v senzorju enega od dveh proizvajalcev. Omenjenega pink tint senzorja HTC več ne kupuje ker ima delal samo še s proizvajalcem ki dela kul senzorje... ti pa zamenjajo komplet kamero, v nekaterih primerih celo komplet telefon. Glede na to, da napaka senzorja nima nič veze s poseganjem v programsko opremo (root) bi ti morali popraviti / zamenjati navkljub rootu.
-
rizevnarastek - AncientDroid
- Prejete zahvale: 188
- Naprava: HTC One M8
PS če si član Elevate foruma dobiš tam member customer support, ki ti zagotovi hitrejšo in lepšo obravnavo. 

-
Men M7 ne uspe spravit nazaj na strock, noben RUU noče flashat. Ne vem, ni mi več jasno.
Bi kdo, ki tele HTCje obvlada, ga spravil nazaj v delujoče stock stanje? Da ne rabim ravno na servis dat
Bi kdo, ki tele HTCje obvlada, ga spravil nazaj v delujoče stock stanje? Da ne rabim ravno na servis dat

-
jernejs - TeenDroid
- Kraj: Celje
- Prejete zahvale: 7
- Naprava: iPhone XS
Tale RUU.zip si prenesi in ga flashaj po navodilih: https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407584993
Nato pa še zakleneš bootloader, odstranih tampered napis in daš na S-ON. Rebootaš in naložiš OTA update
.
Nato pa še zakleneš bootloader, odstranih tampered napis in daš na S-ON. Rebootaš in naložiš OTA update

-
Maxl - AncientDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 105
- Naprava: Huawei Mate20 Pro
Hvala, bom danes še enkrat probal naložit.
-
jernejs - TeenDroid
- Kraj: Celje
- Naprava: iPhone XS
ojla
ali ima kdo težave z random prekinitvijo klica v času ko se pogovarjaš. namreč jaz imam konstantno težavo da mi čisto random po nekaj minutah prekine povezavo potem moram malo počakati 10sec in ponovno poklicati nazaj.
Lp, P
ali ima kdo težave z random prekinitvijo klica v času ko se pogovarjaš. namreč jaz imam konstantno težavo da mi čisto random po nekaj minutah prekine povezavo potem moram malo počakati 10sec in ponovno poklicati nazaj.
Lp, P
-
peca - AdultDroid
Je kdo tukaj ki bi mi pomagal spraviti HTC ONE M7 nazaj na originalno stanje? Telefon je S-OFF naložen je pa GPE room.
- mifek
- AncientDroid
- Kraj: Sp. Polskava (Slo. Bistrica)
- Prejete zahvale: 31
- Naprava: HTC 10
Pozdravljeni
Jaz imam pa naslednjo težavo in sicer...
Imel sem naložen revolutionov hd 84 rom na htc one m7 in sem ga želel updatat na zadnjega. Ne vem zakaj ampak pobrisal sem sd card in sedaj nimam na telefonu nič... skratka samo hboot in recovery cmod.. kakšna rešitev kako lahko telefon ponovno oživim?
Jaz imam pa naslednjo težavo in sicer...
Imel sem naložen revolutionov hd 84 rom na htc one m7 in sem ga želel updatat na zadnjega. Ne vem zakaj ampak pobrisal sem sd card in sedaj nimam na telefonu nič... skratka samo hboot in recovery cmod.. kakšna rešitev kako lahko telefon ponovno oživim?
- goran23
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Preko fastboota posljes celoten rom na telefon in ga potem instaliras. Sdk program je da preko cmd-ja posljes datoteko na telefon
-
peca - AdultDroid
Živijo,
Spet en, ki ne ve kaj dela... Enkrat spomladi po nadgradnji na Lollipop, sem s pomočjo po naključno najdenega programa za računalnik, rootal telefon. Telefon priklopiš na računalnik, zaženeš program in ti ga avtomatično zroota.
Kako sedaj povrniti telefon nazaj na orginalno stanje? Telefon mi namreč noče instalirati zadnjo posodobitev 7.19.401.22.
V bootloaderju piše Tampered, unlocked in s-on.
Vnaprej hvala za pomoč.
Spet en, ki ne ve kaj dela... Enkrat spomladi po nadgradnji na Lollipop, sem s pomočjo po naključno najdenega programa za računalnik, rootal telefon. Telefon priklopiš na računalnik, zaženeš program in ti ga avtomatično zroota.
Kako sedaj povrniti telefon nazaj na orginalno stanje? Telefon mi namreč noče instalirati zadnjo posodobitev 7.19.401.22.
V bootloaderju piše Tampered, unlocked in s-on.
Vnaprej hvala za pomoč.
- lentus
- AdultDroid
- Naprava: HTC One (M7), HTC One (M9)
Vrzi gor kak custom ROM, ki je že na tem FW.
Sent from my HTC One_M8
Sent from my HTC One_M8
-
Katerega pa priporočaš, da je čimbolj podoben original tovarniškemu?
- lentus
- AdultDroid
Priporočam LeeDroid al pa ARHD.
Sent from my HTC One_M8
Sent from my HTC One_M8
-
Hmm... če sem prav prebiral na xda, moram najprej narediti s-off, ker pa imam gor hboot 1.61, ne morem nič, ker zanj ni več nobene podpore z strani razvijalcev.
Bi moral downgradati na hboot 1.54/55, ampak brez s-off-a spet ne morem nič. Začarani krog.
Bi moral downgradati na hboot 1.54/55, ampak brez s-off-a spet ne morem nič. Začarani krog.
- lentus
- AdultDroid
S-off lahko naredis z Sunshine-om ampak ni zastonj.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Samsung Galaxy Note 3
-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 495
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
Vem ja. Ampak 25$ niti ni tako malo. Kot drugo, pa nisem še nikjer zasledil, da je komu zares uspelo narediti s-off na hboot 1.61 z to aplikacijo.
- lentus
- AdultDroid
46 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost