HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a VO2max » 10 okt 2016, 06:49

Zdravo,
torej zanima me ali je pri HTC 10 mogoče po tem, ko se enkrat odklene bootloader, naredi S-off, nato stanje popolnoma zakriti/povrniti in uveljavljati garancijo? A je stanje bootloaderja Relocked ovira za uveljavljanje garancije?
Hvala!
VO2max
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 265
Pridružen: 30 jun 2011, 08:47
Prejete zahvale: 45


Re: HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a mm46 » 10 okt 2016, 12:09

10 imam sicer stock, sem pa m7 vrnil v popolnoma stock stanje.. če imaš s-off bi se moralo dat tudi flag spremenit na locked in ne samo relocked. Poglej malo na xda kaj se da naredit, jaz ne sledim več temu, ker se mi ne da več s tem ubadat :)

Jaz sem sicer prvo 10ko vrnil na Amazon (rumen zaslon) z relocked in niso nič komplicirali, predvidevam pa, da z uradnim servisom ne bi imel te sreče.

Sent from my HTC 10
iPhone Xs, Google Pixel 2 XL
Samsung S8, Bright Red Nexus 5
Uporabniški avatar
mm46
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 1421
Pridružen: 13 maj 2010, 09:20
Kraj: Izola
Prejete zahvale: 344

Naprava: iPhone Xs, Google Pixel 2 XL

Re: HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a VO2max » 10 okt 2016, 14:11

Hvala za info. Se mi je zdelo da ne bo tko simpl... Saj nazaj se da sam če se da locked status dobit nazaj pa še ne vem... Bom pregledal XDA in sporočil. Je to moj prvi HTC in mi je vse to novo. Samsungi so simpl glede tega.
VO2max
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 265
Pridružen: 30 jun 2011, 08:47
Prejete zahvale: 45


Re: HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a motoristic » 15 okt 2016, 22:52

Glih samsungi niso vec simpl. Vsaj od S3 naprej ne. Ko se knox counter premakne si gotof :p

Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk
motoristic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 577
Pridružen: 05 jan 2011, 09:58
Prejete zahvale: 44


Re: HTC 10 / Root / Možen prehod na stock?

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a Wu187 » 25 okt 2016, 20:58

Zakaj gotov?Js sm roootu S6ko in knox se je premaknu kar je logicno.Nesu ga na servis ker je biu nek nek problem na hardwaru in dobiu drugi fon.

http://fsfe.org/freesoftware/legal/flashingdevices.html
Zadnjič spremenil Picaso, dne 25 okt 2016, 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Citiranje (Navedek) uporabnika, ki je sporočilo napisal neposredno pred vami, je nepotrebno, prav tako ne citirajte brez potrebe dolgih sporočil, saj se teži k temu, da bi forum čim bolj pregleden in urejen.
Uporabniški avatar
Wu187
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 11
Pridružen: 09 jan 2013, 06:16
Prejete zahvale: 0

Naprava: S7 Edge


Vrni se na Ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov