Mobitelov Android natečaj
Pokliči jih pa vprašaj, kaj se grejo?

You can`t support any operation without operation support!
-
prepucij - VIP
- Prejete zahvale: 125
- Naprava: Samsung Galaxy S @ Galaxy III
Tudi mene kot nagrajenca še niso obvestili kdaj bo podelitev.
- minm
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Odgovor ki sem ga dobil danes je "Enkrat v drugi polovici januarja."
- jinzo
- TeenDroid
- Naprava: HTC Desire
Haha vsaj zaključili bi lahko, ta, kot se je izkazalo velik spodrsljaj , kot se zagre!

-
prepucij - VIP
Ne moreš verjet..še s temi nagradami zavlačujejo v tri krasne.....boli mene za tisto podelitev, zaradi mene lahko tudi pošljejo po pošti mobitel..razen če se bodo potrudli in poklicali še par poslovnih angelov na podelitev..v tem primeru se jim opraviči vse idiotske poteze, ki so jih storili od začetka glasovanja...ampak kot vedno, to je Mobitel in česa dobrega od njih ne moremo pričakovat..
- Stigi
- BabyDroid
Jaz (in verjetno tudi ostali) sem dobil ta mail:
Pozdravljeni,
čestitamo: vašo aplikacijo so uporabniki uvrstili med najboljših dvajset aplikacij natečaja M:Android! Kot nagrado za doseženi rezultat boste prejeli telefon HTC Desire. Podelitev nagrad bo opravljena v mesecu januarju v MC Citypark, točen datum pa vam bomo sporočili prek e-pošte takoj, ko bo znan.
Spisek najboljših 20 aplikacij po izboru uporabnikov in podrobnosti glasovanja so objavljene na spletnem mestu Tehnik: http://tehnik.mobitel.si/20-najbolj-pri ... aplikacij/
Hvala, da ste sodelovali na natečaju M:Android in še enkrat iskrene čestitke!
Enkrat v januarju bo
Pozdravljeni,
čestitamo: vašo aplikacijo so uporabniki uvrstili med najboljših dvajset aplikacij natečaja M:Android! Kot nagrado za doseženi rezultat boste prejeli telefon HTC Desire. Podelitev nagrad bo opravljena v mesecu januarju v MC Citypark, točen datum pa vam bomo sporočili prek e-pošte takoj, ko bo znan.
Spisek najboljših 20 aplikacij po izboru uporabnikov in podrobnosti glasovanja so objavljene na spletnem mestu Tehnik: http://tehnik.mobitel.si/20-najbolj-pri ... aplikacij/
Hvala, da ste sodelovali na natečaju M:Android in še enkrat iskrene čestitke!
Enkrat v januarju bo

No vseeno, smo že na polovici vam pa niso javili datuma. Na koncu vam bojo poslali večer prej z drobnim tekstom:
Jutri, ob 9:30 bo podelitev nagrad prvim desetim uvrščenim iz našega android natečaja v centru... Vsi, ki se podelitve ne boste udeležili, boste izgubili možnost do nagrade
Malo heca, glede na celo zgodbo ne škodi, sam vam jih zelo privoščim, saj smo uporabniki po mojem mnenju dobili, kar nekaj uporabnih appjev. Prav vsak, ki ga poznam, uporablja vsaj eno izmed mnogih, večina tudi več!
Zato lahko tudi upamo, da sam Mobitel ne bo zgubil volje v prirejanju kakšnega novega natečaja.
Jutri, ob 9:30 bo podelitev nagrad prvim desetim uvrščenim iz našega android natečaja v centru... Vsi, ki se podelitve ne boste udeležili, boste izgubili možnost do nagrade
Malo heca, glede na celo zgodbo ne škodi, sam vam jih zelo privoščim, saj smo uporabniki po mojem mnenju dobili, kar nekaj uporabnih appjev. Prav vsak, ki ga poznam, uporablja vsaj eno izmed mnogih, večina tudi več!
Zato lahko tudi upamo, da sam Mobitel ne bo zgubil volje v prirejanju kakšnega novega natečaja.

-
prepucij - VIP
prepucij napisal/-a:No vseeno, smo že na polovici vam pa niso javili datuma. Na koncu vam bojo poslali večer prej z drobnim tekstom:
že novega organizira - za WP7. in celotni potek je isti kot za android.. zgleda se ne učijo iz napak...
- FrEaKmAn
- TeenDroid
No potem pa res nima nobenega smisla, sploh še kaj govorit na to temo!

-
prepucij - VIP
Zna biti tako pozno v januarju, da bo že začetek februarja.. ampak takrat pa res
Težave pri koordinaciji terminov vseh udeležencev.
O točnem datumu bodo obveščeni vsi, tako da upam, da vas pride čimveč - mi boste lahko v živo razložili, kje smo ga polomili
Če koga od nagrajencev ne bo, pa njegov telefon dobim jaz..
..
oz. ga bo moral priti dvignit na Mobitel.

O točnem datumu bodo obveščeni vsi, tako da upam, da vas pride čimveč - mi boste lahko v živo razložili, kje smo ga polomili

..

- JanI
- TeenDroid
JanI napisal/-a:mi boste lahko v živo razložili, kje smo ga polomili
Jaz bi raje od vas izvedel, kje smo ga polomili mi, zato me zanima ali bomo na dogodku izvedeli kako so bile aplikacije ocenjene glede na kriterije, ki ste jih objavili?
O tem, kje ste ga lomili vi, je bilo že ogromno povedanega, pa nič ne pomaga. Če ne bo objavljenih ocen, pa ga boste vsekakor polomili tudi v tej točki.
- tzrnee
- BabyDroid
Verjetno čakajo, da mobitelu malo cena pade, da bojo meli majn zgube
Če vam ga dajo čez 3 leta bo vredn 50€ dlih (=

-
NubCake - WisdomDroid
Do takrat, ko jih bodo razdelili, bo telefon že zastarel
Davek, ki ga bo treba plačati od nagrade, pa višji od tržne cene telefona... poleg tega je treba ponj v Ljubljano, kar pomeni še vožnjo tja in nekaj 10 eur goriva za vse, ki niso od tam.

Davek, ki ga bo treba plačati od nagrade, pa višji od tržne cene telefona... poleg tega je treba ponj v Ljubljano, kar pomeni še vožnjo tja in nekaj 10 eur goriva za vse, ki niso od tam.
- bolfenk
- BabyDroid
No super - če se naj ne bi splačalo vzet telefona in se mu odrečeš, ga takoj vzamem jaz, čeprav že mam Desire.
Tudi davek plačam.

-
Seto - Administrator
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 152
- Naprava: Nexus 7 2013
JanI napisal/-a:Zna biti tako pozno v januarju, da bo že začetek februarja.. ampak takrat pa resTežave pri koordinaciji terminov vseh udeležencev.
O točnem datumu bodo obveščeni vsi, tako da upam, da vas pride čimveč - mi boste lahko v živo razložili, kje smo ga polomili![]()
..oz. ga bo moral priti dvignit na Mobitel.
z veseljem vas pridem kritizirat

- FrEaKmAn
- TeenDroid
Bravo, Mobitel! Še nagrad niste razdelili in že nov natečaj organizirate...zgleda ste ugotovili, da so ti "natečaji" dober način za pranje denarja..
- Stigi
- BabyDroid
Za vse tiste, ki niste dobili maila, podelitev bo v četrtek, 10. februarja 2011, v Mobitelovem centru v BTC CityPark, Šmartinska 152g v Ljubljani. Pričetek bo ob 18:00 uri.
To bojo kritike...
To bojo kritike...
- FrEaKmAn
- TeenDroid
Tako, pa je natečaja tudi uradno konec. Hvala mobitelu za organizacijo.
- jinzo
- TeenDroid
In, kako je bilo na podelitvi?
A so razložili postopek ocenjevanja?
A so razložili postopek ocenjevanja?
- tzrnee
- BabyDroid
Podelitev je bila "kratka a sladka" in ne, ni se nič razlagalo. Verjetno zato ker smo tam vsi bli srečni glede na ocenjevanje ? 

- jinzo
- TeenDroid
Re: Mobitelov Android natečaj
climber napisal/-a:asdfasdf napisal/-a:Moških oseb z imenom Luka v Sloveniji je 10.222 in je 19. najbolj pogosto ime. Vse skupaj je samo naključje in se opravičujem za nevšečnosti. Si v sorodu z RUTARjem - velecenter za dom in pohištvo?
Ampak od teh 10.222 (nisem preverjal, ali ta številka drži) je samo en takšen, ki je naveden kot avtor katere izmed aplikacij natečaja, in to sem jaz. Se nas pa večina Lukajev loči po priimku, katerega pa ti nisi navedel, in v tem je problem. Naključje bi bilo, če bi se še pisal isto kot jaz. Mislim pa tudi, da, če se že izpostavljaš kot iskalec pravice v neki stvari, ki se te, kot sam praviš, sploh ne tiče, bi se lahko odkril z imenom in priimkom; oziroma, če se želiš skrivati za anonimnostjo, potem tudi imena ne bi rabil navajati. Praktičnih nevšečnosti sicer še nisem imel, vseeno pa si ne želim, da bi me kdo povezoval s tvojimi posti.
Tudi meni je ime Luka

- Anonimno
Vrni se na Razvoj in programiranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost