Mobitelov Android natečaj
Kaj pa naj bi bila izvaja o pogojih natečaja in kako naj bi jo podpisal prek email?
- boogle
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Živjo,
za sedaj je dovolj, da v email s prijavo napišeš, da si seznanjen in se strinjaš s pogoji natečaja.
LP,
Jan
za sedaj je dovolj, da v email s prijavo napišeš, da si seznanjen in se strinjaš s pogoji natečaja.
LP,
Jan
- JanI
- TeenDroid
Že prejel in ti odgovoril 

- JanI
- TeenDroid
Ti pa cel dan dežuraš dons a, da si tko hiter povsod s temi odgovori?
-
Seto - Administrator
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 152
- Naprava: Nexus 7 2013
Correct 

- JanI
- TeenDroid
Živjo,
prijave še urejamo - bo naslednji teden blog post na to temo. Smo dobili pa vsaj tretjino prijav zadnji dan, samo med enajsto in dvanajsto zvečer kakih 5
LP,
Jan
prijave še urejamo - bo naslednji teden blog post na to temo. Smo dobili pa vsaj tretjino prijav zadnji dan, samo med enajsto in dvanajsto zvečer kakih 5

LP,
Jan
- JanI
- TeenDroid
Živjo,
tudi jaz sem se prijavil na razpis s svojo ekipo
)) Se že kaj ve kdaj bodo objavljeni rezultati? Verjamem, da ste zasuti z idejami, samo mi smo pa žžiivvččniiii
.
LP,
Igor
tudi jaz sem se prijavil na razpis s svojo ekipo

LP,
Igor
- ql000
- BabyDroid
V Pogojih piše tako:
http://tehnik.mobitel.si/pogoji-mandroid/ - 6. točka
Prijava na natečaj: do 25. 8. 2010
Pregled in objava pravilno prijavljenih natečajnikov: 27. 8. 2010
http://tehnik.mobitel.si/pogoji-mandroid/ - 6. točka
- Livingcode
- AdultDroid
Živjo,
seznama žal še ne moremo objaviti, ker je potrebno pri nekaterih prijavah še popraviti oz. dopolniti prijavo.
Za vse, ki ste nestrpni - če ste dobili e-mail, da potrjujemo prejem, potem ste evidentirani in ni razloga za skrb
LP,
Jan
seznama žal še ne moremo objaviti, ker je potrebno pri nekaterih prijavah še popraviti oz. dopolniti prijavo.
Za vse, ki ste nestrpni - če ste dobili e-mail, da potrjujemo prejem, potem ste evidentirani in ni razloga za skrb

LP,
Jan
- JanI
- TeenDroid
Kdaj približno naj bi ta seznam bil narejen? In ali je že določen datum za "Informativni dan za prijavljene natečajnike"?
- FrEaKmAn
- TeenDroid
Živjo,
oboje bo znano v kratkem. Kot slišim, je veliko število prijav preseglo kapacitete vseh predavalnic in sejnih sob na Mobitelu, tako da se išče nova lokacija - od lokacije pa je seveda odvisen datum.
Takoj, ko bo oboje finalizirano, javim.
LP,
Jan
PS: Če se vas ne bi skoraj pol prijavilo šele zadnji dan, bi lahko večjo predavalnico začeli iskati že prej..
oboje bo znano v kratkem. Kot slišim, je veliko število prijav preseglo kapacitete vseh predavalnic in sejnih sob na Mobitelu, tako da se išče nova lokacija - od lokacije pa je seveda odvisen datum.
Takoj, ko bo oboje finalizirano, javim.
LP,
Jan
PS: Če se vas ne bi skoraj pol prijavilo šele zadnji dan, bi lahko večjo predavalnico začeli iskati že prej..

- JanI
- TeenDroid
Statistika prve faze: 108 prijaviteljev (oseb ali skupin), skupaj 145 idej. Vodijo aplikacije za osebno asistenco (43), sledijo jim igre in zabavne aplikacije (24) in lokacijske aplikacije (22). Aplikacij za porabo je 7
Delavnica: zaradi izjemnega odziva smo morali poiskati nov prostor, tako da je delavnica prestavljena. Nov termin je 17.9. v Ljubljani - natančne informacije prejmejo vsi prijavljeni na e-mail v enem prihodnjih dni.
Celotna statistika (with a pretty chart!) bo objavljena na blog postu na Tehniku jutri.
On a personal note: Vsi, ki pomagamo pri natečaju, smo čisto navdušeni ne le zaradi števila, ampak tudi izvirnosti in kvalitete idej. Bravo vsem in se vidimo na delavnici!

Delavnica: zaradi izjemnega odziva smo morali poiskati nov prostor, tako da je delavnica prestavljena. Nov termin je 17.9. v Ljubljani - natančne informacije prejmejo vsi prijavljeni na e-mail v enem prihodnjih dni.
Celotna statistika (with a pretty chart!) bo objavljena na blog postu na Tehniku jutri.
On a personal note: Vsi, ki pomagamo pri natečaju, smo čisto navdušeni ne le zaradi števila, ampak tudi izvirnosti in kvalitete idej. Bravo vsem in se vidimo na delavnici!
- JanI
- TeenDroid
Res nora številka - celo mene je presenetla.
Zdej, ko je toliko prijav, bi lahko malo povečali število nagrad, da nas/jih ne bo toliko ostalo praznih rok.

Zdej, ko je toliko prijav, bi lahko malo povečali število nagrad, da nas/jih ne bo toliko ostalo praznih rok.

-
Seto - Administrator
Lepo, pa se bo zvedelo seznam vseh aplikacij? Ali to ostaja skrivnost in se izve na koncu oz po 27.10...
- FrEaKmAn
- TeenDroid
Živjo,
seznam bomo objavili po delavnici. Če te zanima specifično za tvojo, mi lahko pošlješ zasebno sporočilo, pa bom preveril.
seznam bomo objavili po delavnici. Če te zanima specifično za tvojo, mi lahko pošlješ zasebno sporočilo, pa bom preveril.
- JanI
- TeenDroid
No ja, imena bi lahko objavili, sej nobenemu nič kaj dosti ne povedo.
-
Seto - Administrator
JanI napisal/-a:Živjo,
ne, samo zanima me konkurenca

- FrEaKmAn
- TeenDroid
Seto napisal/-a:No ja, imena bi lahko objavili, sej nobenemu nič kaj dosti ne povedo.
Pravne formalnosti

- JanI
- TeenDroid
JanI napisal/-a:Seto napisal/-a:No ja, imena bi lahko objavili, sej nobenemu nič kaj dosti ne povedo.
Pravne formalnosti- na delavnici bomo pobirali tudi podpise strinjanja s pogoji, tako da potem ne bo problema.
je kakšna poseba izjava? ker jaz sem že poslal podpisano in ožigosano po pošti...
- FrEaKmAn
- TeenDroid
Ker to za prvo fazo še ni bilo nujno, večina ni bila tako pridna 

- JanI
- TeenDroid
še vedno čakamo statistiko
drugače pa, link na mobitel natečaj v prvem postu je napačen...

drugače pa, link na mobitel natečaj v prvem postu je napačen...
- FrEaKmAn
- TeenDroid
Današnjega dne je še kar nekaj.. ;-)
Hvala za opozorilo glede linka - vejico je vzel zraven kot del URL. Sem popravil.
Hvala za opozorilo glede linka - vejico je vzel zraven kot del URL. Sem popravil.
- JanI
- TeenDroid
Vrni se na Razvoj in programiranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost