- Kazalo
- » Programska oprema za Android
- » Aplikacije
- » Iščem aplikacijo za snemanje pogovorov
Iščem aplikacijo za snemanje pogovorov
Iščem aplikacijo za snemanje pogovorov
Torej iščem aplikacijo s katero bi se snemali vsi opravljeni pogovori.
Najdu sm AirVoice ampak ta ne deluje na vseh telefonih pa še root potrebuje.
A pozna kdo tak app?
Sometimes life really blows..but its up to you to sit back,relax & enjoy the blow job
Re: Iščem aplikacijo za snemanje pogovorov
damn, ko sem videl temo, sem ti mislil airvoice predlagat. takrat ko sem jst tole iskal nisem našel druge opcije.
sicer pa, samo mimogrede, snemanje pogovorov po telefonu je v sloveniji kaznivo dejanje, razen če se sogovornik s tem strinja 
OverLord Je napisal/-a:
... snemanje pogovorov po telefonu je v sloveniji kaznivo dejanje, razen če se sogovornik s tem strinja
Aja? Kje so stari časi, ko sem imel en Panasonic GSM, kjer si med pogovorom le tipko stisnil in že se ti je pogovor snemal... :-)
Samsung Galaxy Spica I5700
LK2.08.1 - samdroid.net
VIDEOFRONTA!
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? … evilka=594
člen 103, odstavek 5 in 6 pokrivata to. za kazni se mi pa ni ljubilo zdajle na hitro iskat 
<Image link>
Samsung Špica / EXXJH1 / Samdroid Mod 1.3.1.d / GreenDevDroid
http://skrci.me/aladin
wow, crazy recall res zgleda kot rešitev. to bi nucal pred 4 meseci k mi je en kmet prek fona težil. sj zato pa sem malo bolj pogledal zakonodajo ;I
noralimona, ne se preveč hecat. naši hepani te lahk haklajo za vsak mišji kurac k jim ga ponudiš 
OverLord Je napisal/-a:
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200713&stevilka=594
člen 103, odstavek 5 in 6 pokrivata to. za kazni se mi pa ni ljubilo zdajle na hitro iskat
kaka neumnost jaz nesmem svojega pogovora snemat policija pa lahko vse moje pogovore snema. Če pouzamem, če se samo jaz strinjam je nezakonito, če pa noben od naju sogovornikov neve da naju policija snema je pa snemanje zakonito ????? V KAKI DRŽAVI MI ŽIVIMO!!!!! Spominja me na WW2 in na Švabe ??? Res smo policijska država.
Misliš da lahko policija samo tko snema pogovore. Še doma ti ne smejo razmetati če nimajo naloga. Pa tudi službeni avto ne smejo meti parkirani na privatni zemlji če nimajo za to dovoljenja. Ko sem še živel v domačem kraju so pred našo hišo na avtobusni postaji vedno stali z radarji na našo zemljo pa niso parkirali nikoli avta ker zato so potrebovali dovoljenje. Drugači bi ga lahko tam za ograjo lepo skrili in ustavljali voznike tako pa je moral avto ostati na vidnem mestu.
Policaj lahko pride na tvojo zemljo samo takrat ko si naredil prekršek ali pa če prekrškarja skrivaš.
Da pa bi se tko za bv sprehajal po tvoji zemlji pa se ne sme. Mora imeti utemeljen razlog.
- Kazalo
- » Programska oprema za Android
- » Aplikacije
- » Iščem aplikacijo za snemanje pogovorov
Podatki
- Podatki:
- Št. tem:
- 645
- Št. anket:
- 0
- Št. objav:
- 12081